Pazinski karatisti bogatiji za sedam medalja

DCIM100MEDIASedam dana nakon što su osvojili županijski klupski naslov u borbama , karatisti pazinskog Senseia  nastupili su na Krku  gdje je održano peto izdanje prestižnog karate turnira „Krk Cup“. U konkurenciji od 277 takmičara iz 24 hrvatska kluba osvojili su sedam medalja, od čega dva zlata i  pet bronci.

Odlične borbe začinjene zavidnom razinom znanja tradicionalno je  prikazao Danijel Pamić (mlađi kadeti – 52 kg) popevši se tako zasluženo na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja krčke sportske dvorane.

Vidni napredak u posljednje vrijeme Larisa Pauletića (mlađi učenici -38 kg) rezultira sve zapaženijim nastupima, a koji su ovoga puta  okončani čistim pobjedama i na kraju mladom pazinskom karatistu donijeli prvo zlato za osobnu kolekciju, drugo pazinsko u Krku.

Medaljom brončanog sjaja okitio se Noa Belić (učenici -30 kg) , koja je mogla biti i sjajnija da pazinski predstavnik nije diskvalificiran zbog opetovanog prekršaja u borbi koja je odlučivala o finalistima kategorije.

Kolekciju brončanih pazinskih medalja podebljao je Lukas Jašić (učenici-34 kg), koji je radi opuštanja pred kraj borbe drugoga kola poražen , ali je kasnije iskoristio repasaž za treće mjesto.

Bronce se domogao i Luka Škrlj (mlađi kadeti -41 kg) , čime je poput svojih klupskih kolega nastavio uspješnu natjecateljsku sezonu.

Na trećoj stepenici pobjedničkog postolja krčki je turnir okončao  i Filip Boldin (kadet-57 kg).

Uspješan nastup imala je i  Karin Čorović (mlađa učenica-32 kg) te se nakon pobjede u odlučujućem repasažu u Pazin vratila bogatija za broncu.

Druga pazinska predstavnica na turniru, Stela Pletenac (učenice +40 kg) zapela je u prvom kolu najbrojnije kategorije turnira nakon preglasavanja sudaca i dodjele pobjede njenoj protivnici, a na ruku joj nije išao niti kasniji rasplet te je tako ostala bez prilike za repasaž koji pobjedniku donosi broncu.

Sreće da osvoji medalju nije imao niti Dalen Belić (kadeti-52 kg), koji je prošao prvo kolo i kasnije se našao u repasažu za broncu, ali je tatami kao pobjednik napustio njegov protivnik, a mladi se pazinski natjecatelj morao zadovoljiti diobom 5.mjesta, javljaju iz kluba.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.