Pazinski karatisti nastupili na državnom prvenstvu u borbama

sensei1.jpgProtekle je subote u Jastrebarskom održano Prvenstvo Hrvatske u borbama za učenike i učenice na kojem su sudjelovala 263 takmičara iz 71 kluba među kojima je i pazinski Karate klub «Sensei» imao petoro predstavnika koji su u svojim kategorijama zabilježili zapažene nastupe.

U velikoj konkurenciji od 42 takmičara u kategoriji učenika do 34 kg nakon dobrih borbi Luka Škrlj poražen je tek u četvrtom repasažu , te je na kraju završio na diobi sedmog mjesta. Isto mjesto nakon poraza u drugoj repasažnoj borbi zauzeo je i njegov klupski kolega Danijel Pamić u konkurenciji 33 takmičara kod učenika -38 kg, kao i Mattia Grubiša koji je također izgubio drugu repasažnu borbu kod učenika -42kg gdje je nastupilo 28 takmičara.

Ostatak pazinskog društva u Jastrebarskom činile su dvije cure od kojih je Nina Buršić nakon rezultata 0:0, te 3:3 nakon produžetaka odlukom suca izgubila u prvom kolu u kategoriji učenica -36 kg, dok je Magdalena Anđelini kod učenica +40kg poražena u drugom kolu.

Na osnovu postignutih rezultata pazinski Karate klub «Sensei» prvenstvo je okončao na 32. mjestu što je za ovaj mladi klub u konkurenciji puno poznatijih i tradicijom bogatijih imena više nego vrijedan rezultat.

barkun.hr

© iPazin.net portal 2001. - 2024.