Pazinski karatisti nastupili na međunarodnom turniru u Karlovcu

KK SenseiNakon županijskog natjecanja u katama održanog prije dva tjedna u Vrsaru karatisti pazinskog «Senseia» nastavili su svoje uspješne nastupe minulog vikenda na jakom međunarodnom turniru u Karlovcu gdje je pored njih u kategorijama od učenika do juniora sedmo izdanje u organizaciji tamošnjeg KK «Kaplast» okupilo natjecatelje iz klubova Bih, Slovenije, Mađarske, te Hrvatske .

Među izrazito jakom konkurencijom u dobro popunjenim kategorijama pazinski su se karatisti pokazali kao više nego dostojni suparnici i vratili se sa natjecanja sa osvojenom srebrnom i brončanom medaljom. Blizu najviše stepenice pobjedničkog postolja nakon dominacije u izlučnim borbama bio je Filip Boldin u kategoriji učenika -42kg gdje je praktički u zadnjim sekundama ispustio zlato izgubivši 4:3 pa se na kraju morao zadovoljiti drugim mjestom. Isto tako uspješne borbe koje su joj na kraju donijele treće mjesto imala je i Julija Pletenac kod mlađih kadetkinja do 40 kg.

Pored toga blizu pobjedničkog postolja u svojim kategorijama bili su Adam Jašić, Luka Škrlj, i Nina Buršić koji su dospjeli do repasažnih borbi za treće mjesto u kojima su poraženi pa su završili na diobi od petog do sedmog mjesta.

Uz spomenute karatiste pazinski klub u Karlovcu još su predstavljali Danijel Pamić kojeg je viroza uoči početka natjecanja spriječila u nastupima, te mladi, devetogodišnji Lukas Jašić koji je svoj nastup u kategoriji učenika do 30kg završio još u izlučnim borbama.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.