Pazinski karatisti osvojili četiri medalje u Rijeci

2Dvorana Mladosti na Trsatu bila je poprište 10.TAD CUPA RIJEKA 2013, međunarodnog karate turnira koji je ovoga puta privukao impresivnu brojku od 703 takmičara iz 80 klubova pristiglih iz Italije, Rusije, Slovačke, Slovenije, BiH i Hrvatske. Među spomenutom konkurencijom veoma zapažene nastupe imali su predstavnici pazinskog Karate kluba Sensei koji su natjecanje završili osvajanjem četiriju medalja, i to dvije zlatnog sjaja te dvije bronce, čime je klub zauzeo izvrsno deveto mjesto u ekipnom poretku.

Na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja popeo se Laris Pauletić u kategoriji mlađih učenika -38 kg, koji je u finalu pobijedio talijanskog predstavnika i time ostvario najveći osobni uspjeh dosada. Za drugo pazinsko zlato pobrinuo Noa Belić, nakon što je svojim tradicionalno odlučnim borbama, punih dinamike pokorio konkurenciju učenika -30 kg.

Riječku epizodu broncom oko vrata okončao je Luka Ladavac kod mlađih učenika -26 kg, a koju mu je donijela pobjeda u repasažu za 3. mjesto. Žetvu medalja za pazinski klub završio je Dalen Belić osvojivši broncu kod kadeta -52 kg, inače jednoj od najjačih i takmičarski najbrojnijoj kategorija turnira, a koji je bio i na pragu finala, no koje su mu kod neriješenog rezultata uskratili suci i čudnim preglasavanjem dodijelili 3.2 pobjedu njegovom protivniku.

Nešto manje sreće u Rijeci imao je Luka Škrlj (kadeti -41kg) koji je minimalno poražen u prvom kolu, a slična sudbina zadesila je i Filipa Boldina (kadeti-52kg) koji se također oprostio od natjecanja u najranijoj fazi javljaju iz kluba.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.