Pazinski karatisti osvojili šest medalja u Rijeci

sensei_rijeka_2011.jpgZapažene nastupe imali su protekle subote karatisti pazinskog «Senseia» na međunarodnom turniru «Rijeka Kup 2011» gdje su u konkurenciji od 290 takmičara iz 40 klubova Austrije, Slovenije, Italije, te Hrvatske osvojili šest medalja.

Najsjajnijom , zlatnom medaljom nakon izvrsnih borbi u kategoriji mlađih kadeta -36 kg okitio se Dalen Belić, dok je dominaciju Pazinjana u toj kategoriji potvrdio i Danijel Pamić osvojivši srebro , a koji se okušao i u kategoriji učenika -38 kg gdje je svoj nastup također završio na drugoj poziciji. Riječki turnir bio je uspješan i za Mattiju Grubišu u kategoriji učenika -38 kg gdje je osvojio treće mjesto kao i njegov klupski kolega Noa Belić kod mlađih učenika -26 kg, a zbroj ukupnih pazinskih medalja zaključila je Nina Buršić osvojivši također broncu u kategoriji učenica -36kg.

Pored spomenutih karatista u Rijeci su «Sensei» još predstavljali Lukas Jašić, Luka Škrlj, Adam Jašić, te Andrej Žgrablić koji su nastupe u svojim kategorijama završili na diobi petog mjesta.

KK Sensei

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.