Pazinski karatisti osvojili zlato i tri bronce u Postojni

Dosadašnja bogata kolekcija medalja pazinskog Karate kluba Sensei nakon jakog međunarodnog turnira «Postojna Open 2012» koje je okupilo 495 takmičara predstavnika 79 klubova iz 14 zemalja: Alžira, Indije, Tunisa, Austrije, Njemačke, Italije, Slovačke, Češke, Mađarske , BiH, Rumunjske, Srbije, Slovenije te Hrvatske, bogatija je za jednu zlatnu i tri brončane medalje.

Jedanaesto izdanje turnira najuspješnije je okončala Nina Buršić koja se nakon tri čiste pobjede nad svojim protivnicama  u kategoriji učenica +40 kg popela na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja. Osvojivši zlato mlada je pazinska takmičarka zasigurno stekla dodatno samopouzdanje za izazove koje slijede, a od kojih su prvi borbe na županijskom prvenstvu koje se ima održati ove nedjelje u dvorani Pazinskog kolegija te ono što je njoj možda i važnije ,nastup u Salzburgu  na «Austria Junior Open» gdje će sredinom lipnja predstavljati pazinski klub kao prošlogodišnja finalistica i osvajačica bronce na tom turniru.

Među 698 borbi, koliko ih je na turniru održano, uspješne su imali i Julija Pletenackoja je ostvarivši pobjedu u repasažu za 3.mjesto osvojila brončanu medalju (učenice -40kg), a poput svoje klupske kolegice  Danijel Pamić (-45 mlađi kadeti) svoj je nastup u Postojni također nakon uspjeha u repasažu okončao na trećem mjestu. Treću broncu za pazinski klub osvojio je Filip Boldin ( mlađi kadeti -50 kg), dok je blizu medalje bio i Luka Škrlj (učenici-35kg) no, nakon poraza u repasažu za treću poziciju nastup je završio na diobi 5.mjesta.

Ostvareni rezultati svrstali su KK Sensei na 25.mjesto među klubovima  na turniru. (KK Sensei)

© iPazin.net portal 2001. - 2024.