Pazinski košarkaši agresivnom obranom slomili Lošinjane

Znali su pazinski košarkaši da agresivnom igrom i tempom trebaju slomiti Lošinjane i pored toga što im je dosta igrača “izvan stroja”. Već u prvoj četvrtini poveli su 15 razlike i prednost koja se kretala do najviših 27 održavali cijelu utakmicu.

Pogotovo igra u prvoj i dio treće četvrtine bile su primjer agresivne dobre obrane. Treba istaknuti centra Mlekuša koji uz pomoć Jakusa nije dozvolio gorostasnom Budiniću da se upiše u strijelce, Dina Fonovića koji je držao ritam, Jerka Ćusa koji je dirigirao obranom te najboljeg strijelca “vječitog mladića” Gregora Beline koji je dao 38 koševa uz sedam trica. Svoj udio u pobjedi dali su i povratnik “dobri duh ekipe” Alen Zgrablić te juniori Brajković, Tomac i Guštin. Gosti uvijek opasni, neugodni, čim su na trenutke osjetili pad ritma u igri i izmjene igrača odmah su to iskoristili, pogotovo Kovačević koji je 15 od svojih 26 koševa dao u drugom poluvremenu.Ovom pobjedom Pazinci mirniji kreću u nove treninge i nadolazeće utakmice.

KK Ghia staff Pazin- KK Jadranka ( Mali Lošinj) 79-63 ( 24-9, 21-21, 23-19, 19-14)

Školsko gradska dvorana, gledatelja 100, Suci: Pavlović (Rijeka) i Knežević (Kraljevica), Trice: Ghia staff Pazin 9 ( Belina 7 i Brajković 2) Jadranka 8 ( Kovačević 5 i Tariba 3)

KK Ghia staff Pazin: Zgrablić, Mlekuš 4, Guštin, Fabris 4, Fonović 13, Jerko Ćus 2, Rogović, Jakus 2, Levak, Tomac 6, Brajković 10, Belina 38.

KK Jadranka : Herenda, Horvat, Jakovljević 10, Aleksa 4, Tariba 12, Morić 2, Budinić, Kovačević 26, Žeželj 7, Kušeta 2.

tekst: KK Ghia Staff

1 komentar na “Pazinski košarkaši agresivnom obranom slomili Lošinjane”

  1. Anonimno napisao:

    …..bila je to nakon dugo vremena sasvim korektna utakmica…..kamo sreće kad bi više takvih bilo…..

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.