Pazinski košarkaši u drugom kolu druge lige zapad uspješniji od susjeda iz Labina

Na početku utakmice Pazinci su agresivnom igrom (kao s Kraljevicom) željeli se odvojiti preko deset razlike. Međutim gosti su do kraja prve četvrtine smanjili na pola koša. U drugoj četvrtini Pazinci u nekoliko napada srljaju i Labinjani na poluvremenu dolaze do najvišeg vodstva na utakmici od deset razlike.

Agresivnim presingom u trećoj četvrtini Pazinci za manje od dvije minute prelaze u vodstvo, međutim “cure” trice i evo Labinjana koncem treće četvrtine ponovno u vodstvu od dva razlike. U posljednjoj četvrtini rovovska bitka po cijelom terenu, Pazinci su u dva napada bez protoka lopte i evo Labina na 76-82 manje od tri minute do kraja. Ponovno dolazi do izražaja timska obrana Pazinaca prednjom pozicijom Jerko Ćus neutralizirao je odličnog Troskota, Dadi Ravniću ( odličnom u drugom poluvremenu sa 19 koševa i važnoj “banani” pri kraju Šljuki !) nakon curenja u prethodnim napadima ulazi trica i koš iz dodatnog bacanja. Nakon izvrsne obrane Pazinaca Andro Krstinić ponovno izjednačuje. U produžetku dolazi do izražaja energija Pazinaca i timskom odličnom obranom i koncentriranim napadom preko iskusnog “evergreena” Gregora Beline ( 30 koševa) Pazinci privode utakmicu kraju. Još jednom treba spomenuti sjajni timski duh Pazinaca, svih deset igrača koji su ulazili u igru dali su sjajan doprinos i igrali jedan za drugoga u obrani! Labinjani su treba napomenuti također odigrali odličnu utakmicu pogotovo Troskot i Molnar, pokušali su sa novim licima u rosteru odnosu na utakmicu sa Stojom ( Nadarević, Faraguna) od kojih je treći najiskusniji Goran Breulj također odigrao odličnu dionicu. Utakmica je kako za gledatelje tako i za navijače obje ekipe, ali i za neutralne bila gledljiva, dramatična i sa puno borbe za svaku loptu.

KK Ghia staff Pazin – KK Labin 93-90 ( 21-20, 23-34, 24-16,14-12, 11-8)

Pazin školsko gradska dvorana, Gledatelja 100, Suci: Žagar i Malić ( oba Rijeka) Koraca ( Poreč)

KK Ghia staff Pazin: Jakus, Petar Ćus, Fabris 3, Grbić 12, Jerko Ćus 1, Daus, Krstinić 22, Despot 4, Tomac, Ravnić 21, Belina 30.

KK Labin: Amančić, Nadarević, Lonzar, Breulj 10, Fable, Molnar 19, Perić 2, Faraguna, Šljuka 19, Čorić, Zorić 9, Troskot 24.

KK Ghia Staff / iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.