Pazinski košarkaši lagano do pobjede protiv Labina

2U prvoj četvrtini nakon vodstva domaćina od 10:2 gosti se vraćaju i četvrtina završava za četiri razlike čime domaćini nisu nimalo zadovoljni.

U drugoj i trećoj četvrtini domaćini dodaju gas, ubacuju u višu brzinu i tada se moglo vidjeti u organizaciji Anta Ćus pregršt otvorenih trica Beline, Dausa, Petra Ćus i Krnjusa, zakucavanje Gregora Beline, “betoniranje” reketa sa strane centara Mlekuša, Heka i Jakusa.

U drugom dijelu juniori Brajković i Grubiša dali su svoj prilog, a u zadnjoj četvrtini i najmlađi play kadet Luka Tomac i 14-godišnji predkadet Teo Erik koji je nakon što mu je trica “iscurila”, za realizirano slobodno bacanje pobrao od gledališta čak i veći pljesak od iskusnog Gregora Beline koji se nakon trica,ulaza i kontri zaustavio na brojki 39, što je ipak manje od broja godina! Kod Labina pored standardno efikasnih “ex žutog” Igora Đermana i Gligorovića svidio se 18 godišnji Faraguna i potezima i koševima. U pazinskoj ekipi iz raznoraznih razloga nije bilo Jerka Ćus, Miletića, Fabrisa, Hekića, Perića, Mijandrušića i Turčinovića koji su nastupali u dosadašnjem dijelu prvenstva. Konačno je nakon utakmice i tri uzastopne pobjede iz pazinske svlačionice bučno odjekivala pjesma igrača. Znači da su i sami bili zadovoljni svojom izvedbom.

KK Ghia Staff

KK Ghia staff Pazin – KK Labin- 101-61 ( 21-17, 33-13, 28-12, 19-19) Gradsko školska dvorana u Pazinu, Suci : Barić Novigrad i Koraca Poreč.

KK Ghia staff Pazin : Tomac, Ante Ćus 6, Petar Ćus 10, Hek 7, Krnjus 12, Jakus 2, Daus 15, Mlekuš 6, Brajković, Erik 1, Grubiša 3, Belina 39.

KK Labin: Faraguna 10, Nadarević 3, Omanović 2, Verbanac 2, Fable B., Juričić 3, Gligorović 25, Gobo, Mohorović, Fable D., Licul, Đerman 16.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.