Pazinski košarkaši pobjedom zaključili sezonu

2U Pazinu u posljednjoj utakmici druge lige zapad pazinski košarkaši ostvarili su pobjedu kojom su završili sezonu. Nisu preskočili dugogodišnje suparnike i prijatelje iz Kraljevice na tablici ali su pobjedom ugodnije proveli druženje nakon utakmice uz pjesmu.

Prvi dio utakmice bezbroj promašenih zicera, rotacije lopte po obruču i izlazak lopte iz obruča u domaćim redovima unatoč tome što su rotirali već u prvom dijelu svih 12 igrača. Poluvrijeme završava sa visokih 20-34 za goste.

Domaćine s tri trice vraća u igru Gregor Belina. U trećoj četvrtini domaćini kreću agresivnim presingom po cijelom terenu i u četiri minute serijom 16-0 prelaze u vodstvo 36-34. Do kraja utakmica je vrlo izjednačena uz pretežno vodstvo domaće ekipe. Utakmica je odlučena šest sekundi prije kraja kada nakon prodora i asistencije Dina Fonovića vižljasti Vanja Miletić donosi domaćinima pobjedu. Utakmica je imala nekoliko zanimljivosti. Domaćini su izgubili tri četvrtine, ali su treću dobili sa 27-9 i dobili utakmicu. Nakon duge stanke (od utakmice sa Škrljevom u prvom dijelu) uzrokovane ozljedom koljena u domaćim redovima zaigrao je kapetan Jerko Ćus.

Od 16 koševa u posljednjoj četvrtini posljednjih 11 zaredom za domaćine pogodio je Vanja Miletić, a opisani posljednji bio je i pobjedonosni. Domaćini su dobro čuvali Konjevića i Krstinića, te 218 cm visokog Bobanovića (Filip Perić), ali za goste su odlično odigrali Govorčin i Perić te mladi Frančišković i Miletić. Domaći su ipak nakon što im ništa nije polazilo za rukom u drugom poluvremenu pokazali karakter. Pored već spomenutih domaćih igrača svi su dali svoj udio u drugom poluvremenu u pobjedi. Time su ponovno potvrdili da sa pojačanom kondicijskom pripremom uoči nove sezone i kompletnim rosterom mogu sljedeće sezone igrati važniju ulogu u drugoj ligi zapad.

KK Ghia Staff

Za uvod u utakmicu A2 lige zapad mini košarkašići odigrali su treće kolo mini košarkaške ige Pazinštine . Tinjanci u pobijedili drugu ekipu domaćina i dokazali da tamo košarka već ima tradiciju. Pazinci su dobili Karobjane koji sa novom dvoranom velikim koracima napreduju u čarima kraljice igara. Supetarci koje je sjajno pripremila trenerica Tanja Ančić pobijedili su pazinske curice čiji je napredak evidentan a vodi ih trener Ivor Sirotić.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.