Pazinski košarkaši slavili nakon devet godina u Crikvenici!

U Pazinu su u lanjskoj posljednjoj utakmici starih rivala Pazinci bili uspješniji. Isto su ponovili sada i nakon devet godina (tada kao Puris sa 77-86) u Crikvenici! Igrači koji su igrali pred devet godina i sada u Crikvenici su Kozlevčar i Matija Šamanić (zadnji puta igrao je stariji brat Benić, ovaj puta mlađi brat),  a kod Pazinaca Ante, Petar i Jerko Ćus.

Time su Pazinci isprali gorčinu domaćeg poraza sa Rovinjem, ostali nepobjedivi u gostima  i u konkurenciji ( utakmice sa Istrauni II se ne računaju!) imaju omjer pobjeda i poraza 3-1. Domaćini su imali vodstvo u prvoj četvrtini, ali gosti povećanim radom u obrani su u slijedeće dvije četvrtine domaćinima dozvolili samo 13 koševa. U trećoj četvrtini serijom 10-0 riješavaju utakmicu. Pri kraju su domaćini preko iskusnog Matije Šamanića došli na minus četiri. Međutim Pazinci se ponovno odlijepljuju i na kraju u zadnjoj sekundi asistencijom Beline najefikasnijom Tedi Dausom sa tricom i zvukom sirene zaključuju utakmicu sa 15 razlike u korist.  Za dobru igru u obrani te iskazanu borbenost svi pazinski košarkaši zaslužuju pohvale!

KK Crikevnica –  KK Pazin  51-66 ( 17-20, 6-9, 7-22, 18-18)

Crikvenica, Gradska dvorana, Gledatelja 150, Suci: Žagar, Sušanj i Begović ( svi Rijeka)

KK Crikvenica: Plić, Lušičić, Car, Benić 14, Mandžuka, Maričić 3, Matija Šamanić 11, Mandić, Sviben 1, Kozlevčar 13, Protega 6, Bojan Šamanić 3.

KK Pazin : Ančić, Ante Ćus 6, Petar Ćus, Zajc 10, Hekić 16, Jerko Ćus 4, Daus 18, Guštin 5, Tomac 2, Jakus, Belina 5.

KKGS

1 komentara na “Pazinski košarkaši slavili nakon devet godina u Crikvenici!”

  1. Anonimno napisao:

    Ma bravo…čestitke dečkima na trudu i pobjedi…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.