Pazinski košarkaši u kategoriji dječaka u finalu Županijske lige pobijedili Stoju u Puli sa 66-31

U finalnoj utakmici play offa koja je odlučivala o prvaku Istarske županije ( nakon što su Pazinci doma pobijedili Stoju 30-27, a za pola koša Stoja bila bolja u Puli sa 38-34 i izborila prednost domaćeg terena) pazinski dječaci odigrali su odgovorno cijelu utakmicu čovjekom na čovjeka po cijelom terenu.

Zaustavili su najbolje domaće igrače Vitu Mlatca i Diega Sošića zajedno na sedam koševa, vodili od prve do zadnje sekunde i uvjerljivo pobijedili na kraju sa 35 razlike. U prvom poluvremenu Pazinci su poveli sa značajnijom razlikom ali se Stoja vraća do poluvremena na minus pet koševa. U trećoj četvrtini gosti igraju i agresivno, kolektivno i brzo te dobivaju četvrtinu sa 25-3 što definitivno odlučuje utakmicu. Pazinci ( za koje su kao i za domaćina nastupali svi igrači) su cijelo vrijeme bili bodreni od svojih roditelja, sestara i braće te rodbine, dok je domaćine i kada je rezultat bio visok na strani gostiju cijelo vrijeme bodrila uz zvuk bubnjeva uvijek vjerna skupina barakera. Na kraju utakmice pehar i medalje igračima Stoje predao je član uprave Tiziano Sošić, MVP utakmice članu KK Pazin Massimu Iviću tajnik KSIŽ Robert Fabijanić( odlučivale su nijanse jer je čitav niz pazinskih igrača u kolektivnoj igri zaslužio isto), a kapetanu KK Pazin Donaldu Mendikoviću pehar je uručio predsjednik KSIŽ Željko Dundović.

Finale županijske lige dječaka, Dvorana Stoja, Gledatelja 150, Suci: Đuraki i Katanić ( oba Pula)

KK STOJA – KK PAZIN 31-66 ( 15-18, 8 -10, 3-25, 5-13)

KK Stoja : Ivančić, Pekica 2, Cetina 4, Breščić, Čakarić 4, Mlatac 4, Tanović 2, Sošić 3, Kalinić, Banko 3, Bobin 9, Cukerić.

KK Pazin: Drndić, Žufić 10, Travalja 9, Težak, Močibob, Cvijanović 1, Mendiković 13, Ivić 14, Ivetić 4, Jurčić 4, Sironić 11.

KKP

1 komentar na “Pazinski košarkaši u kategoriji dječaka u finalu Županijske lige pobijedili Stoju u Puli sa 66-31”

  1. Anonimno napisao:

    Prva 3 članka samo košarka… :-(

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.