Pazinski košarkaši u zadnjim minutama ispustili pobjedu na gostovanju sa Kastvom u Mavrincima

KK Puris PazinTako blizu, a tako daleko može se reći za pazinske košarkaše na gostovanju sa Kastvom. Gosti su doputovali bez obvezama spriječenoga kapetana Jerka Ćus, a za domaćine je prvi puta nastupio lošinjski tricaš Tariba.

Nakon početnoga izmjenjivanja vodstva Pazinci preuzimaju inicijativu i nameću svoj način igre. Izolirali su playa Stanića, a kombinacijom čuvanja prostora i agresivne igre (po kojoj inače je Kastav poznat) odlično igraju u drugoj četvrtini koju završavaju sa 12 koševa viška. Međutim pad koncentracije i tijekom tjedna brojne školske obveze utjecale su na to da je domaćin minutu i pola prije kraja prvi puta u vodstvu preko iskusnoga Pavića. Daljnji tijek prolazi u izmjenjivanju igrača sa linije slobodnih bacanja, a sekundu prije kraja do tada nepogrešivi Tedi Daus iz vrlo teške situacije ne uspijeva pogoditi tricu za pobjedu. Ipak cijeloj ekipi pohvale za zalaganje. Koliko su domaćini također željeli pobjedu čulo se pjesmom iz svlačionice na kraju utakmice. Za Pazince slijedi nova utakmica za Stojom u Pazinu, a kao prava klapa Pazinci su unatoč porazu nastavili druženje i nakon povratka u svoj Pazin.

KK Kastav – KK Puris- 80-78 ( 18:19, 19:30, 22:15,21:14)

Dvorana Mavrinci, Gledatelja 100, Suci: Sušanj i Malić ( oba Rijeka)

KK Kastav: Stipčić 11, Pavić 12, Tariba 2, Delač 5, Maljevac 4, Stanić 4, Vodopić, Trbović 20, Mataja 8, Moravček , Legović S.14, Legović A.

KK Puris: Krstić 25, Ante Ćus 14, Petar Ćus 6, Curilović 2, Fonov ić 2, Tomac 4, Daus 10, Mlekuš, Ferenčić, Hekić 6, Flego, Sopta 9.

1 komentara na “Pazinski košarkaši u zadnjim minutama ispustili pobjedu na gostovanju sa Kastvom u Mavrincima”

  1. igorp napisao:

    “Međutim pad koncentracije i tijekom tjedna brojne školske obveze utjecale su na to da je domaćin minutu i pola prije kraja prvi puta u vodstvu preko iskusnoga Pavića” – hahahahaahahahhahaha
    jadna djeca sigurno su čitala Dotojevskog prije utakmice, umjesto da se zagrijavaju

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.