Pazinski Midnight Rain u petak u Bunkeru

2Pazinski cover band Midnight Rain ovaj petak (18. travnja) nastupiti će u pazinskom Buffet Bunkeru s početkom u 21:00. Velika posjećenost prošlih koncerata u Pazinu dokazuje da je Midnight Rain među najomiljenijim bendovima u gradu.

O bendu:

Midnight Rain je cover band iz Pazina osnovan 2010. godine, te od tada aktivno svira. Članovi benda su nakon godina sviranja u raznim glazbenim formacijama, okupljeni u sastavu: Ivanka Antolović, Marin Anđelini, Alen Zgrablić, Anton Benčić i Luka Šepić.


foto: Midnight Rain

Marin Anđelini (gitara,vokal) je završio osnovnu glazbenu školu i svira u pazinskom blues bendu Blues Train, zajedno sa Alenom Zgrablićem (bas gitara,vokal) i Antonom Benčićem (bubnjevi). Ivanka Antolović (vokal) pjevanjem se počinje baviti još u djetinjstvu u zborovima, klapama, bendovima i raznim duima. Luka Šepić se pridružio bendu nakon sviranja u Sidi i Cirkusu.

Stil benda može se opisati kao pop-rock-blues, s naglaskom na kvalitetu, kako odabirom repertoara, tako i izvedbe.

Repertoar Midnight Rain-a je zaista sveobuhvatan; od klasičnog rock’n’rolla, r&b-a, bluesa, preko soula, popa i funkyja pa sve do današnje moderne pop glazbe interpretirane na zanimljiv način. Opširan repertoar je u potpunosti prilagođen zabavama, kako za mase, tako i za intimnije događaje, a naglasak na njegov zabavni karakter, te naravno kvalitetu dolazi u prvi plan.

Facebook event: Midnight Rain @ Buffet Bunker

iPazin

1 komentar na “Pazinski Midnight Rain u petak u Bunkeru”

  1. Blues Train napisao:

    Jedva čekam da ih čujem :)

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.