Pazinski najmlađi košarkaši povodom dana grada Pazina odigrali završnicu Mini košarke ligu Pazinštine,a njihove mame i tate također utakmicama subotnje popodne proveli u školsko gradskoj dvorani

Pazinski najmlađi košarkaši povodom dana grada Pazina odigrali su završnicu Mini košarke ligu Pazinštine, a njihove su mame i tate također su na utakmicama subotnje popodne proveli u školsko gradskoj dvorani.

U mjesecu lipnju održavaju se sportske aktivnosti povodom dana grada Pazina. Ujedno je to bila prigoda da se odigra završno takmičenje lige u mini košarci Pazinštine uz sudjelovanje dvije ekipe Pazina, Tinjana, Karojbe, Svetog Petra u Šumi i ŽKK Pazin.

U predigri odigrali su još mlađe tri ekipe. Rezultati su bili u drugom planu, svi učesnici dobili su medalje, a treba napomenuti da je Pazin uzvratio Tinajnu za poraz prigodom dana njihove općine. Šlag večeri je bila utakmica mama u kojoj su igrale “gazdarice” protiv “amazonki”. Nakon toga su igrali tate “papučari” protiv “cavatara”, a onda su združenim snagama mame igrale utakmicu protiv tata. Nakon dobre zabave i mlađi i malo stariji su otišli na okrijepu jelom i pićem. U subotu popodne se u Pazinu uistinu živjela košarka čime se još jednom dokazalo da je u odnosu na broj stanovnika Pazin najkošarkaškiji istarski grad! Zapisnički stol i suci bili su iz redova dječaka, kadeta i predkadeta, a organizatori su bili trenrski trio mlađih kategorija Dario Lukšić, Nevio Ferenčić i neumorna Tanja Ančić!

KK Ghia Staff

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.