Pazinski osnovci najbolji košarkaši u županiji

foto: Glasistre.hrPazinski osnovci pobjednici su županijskog natjecanja osnovnih škola u košarci za dječake koje je jučer održano u sportskoj dvorani područne škole Sveti Petar u Šumi. U finalu su im se suprotstavili vješti Rovinjci iz Osnovne škole Vladimira Nazora, međutim protiv kompaktnih Pazinaca nisu imali šanse te je semafor na kraju utakmice pokazivao 56:29.

Pobjedničku ekipu pazinske OŠ Vladimira Nazora, koja je glatko osvojila turnir, čine Domagoj Anzur, Nikola Curilović, Paolo Maligec, Luka Sinković, Nereo Gržinić, Fabio Gržinić, Toni Hrvatin, Matija Opašić, Amedeo Ćus, Emilio Ćus, Andrej Močibob i izrazito visoki Saša Belac, koji čini razliku više, pod vodstvom prof. Dalibora Radovića. Kod rovinjskih finalista ne može se ne spomenuti majstorsku igru Stefana Majstorovića.

Treće mjesto osvojili su košarkaši OŠ Poreč pobjedom nad OŠ Veli Vrh s 43:34. U izlučnim su utakmicama Rovinjci pobijedili umašku OŠ Marije i Line 55:43 te tijesno s 49:45 pulsku OŠ Veli Vrh, dok su Pazinci svladali pulsku OŠ Centar 41:25 i OŠ Poreč s 50:35.

Anđelo Dagostin
Glasistre.hr

2 komentara na “Pazinski osnovci najbolji košarkaši u županiji”

  1. ruzica napisao:

    Čestitke ekipi posebno za Fabia i Nerea.

  2. ...lana... napisao:

    bravo dečki…posebno MOJ Toni..pusa njemu..
    a ostaloj ekipi veliki pozdrav iz Buzeta…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.