Pazinski policajci u kontroli prometa pronašli drogu

Pazinski policajci u kontroli prometa pronašli droguU sklopu pojačanih mjera koje se provode tijekom turističke sezone,a u cilju održavanja povoljnog sigurnosnog stanja, prilikom kontrole prometa, pazinska je policija na tunelu Učka, u noći 17/18. kolovoza zaustavila osobni automobil marke Alfa Romeo, riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 33-godišnjakinja, a kao putnik u automobilu se nalazio 39-godišnjak i malodobno dijete, svi iz Rijeke.

Prilikom kontrole i pregleda vozila i vozača, kod 33-godišnjakinje je pronađeno 101,1 gram heroina, te su ona i 39-godišnjak uhićeni zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela zlouporabe opojnih droga.

Pronađena drogaProvedenim kriminalističkim istraživanjem nad uhićenim osobama utvrđena je osnovana sumnja da je pronađena droga bila namijenjena preprodaji. Vrijednost zaplijenjene droge na ilegalnom tržištu procjenjuje se na oko 40 tisuća kuna. Nakon uhićenja izvanbračnih supružnika malodobno dijete je odmah adekvatno zbrinuto. A 33-godišnjakinja i 39-godišnjak su nakon provedenog kriminalističkog istraživanja u večernjim satima 18. kolovoza predani u Istražni centar Županijskog suda u Puli. Oboje su višekratno evidentirani kao počinitelji kaznenog djela zlouporabe opojnih droga. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Također je jučer u 20.30 sati u kontroli prometa na tunelu Učka zaustavljen osobni automobil marke Ford Fiesta, riječkih reg. oznaka u kojem su se nalazile četiri osobe koje su posjedovale opojnu drogu marihuanu te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje.

Istarska policija

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.