Pazinski Predator dobio poziv u reprezentaciju

Nakon što su se kroz proteklih 20-tak godina dokazali u ovom sportu, uspješni Kickboxing i Muay thai Predator klubovi, pod okriljem trenera Alise Ramakić, Senada Ramakića i Ivana Rudana, napravili su novi korak te su počeli s treninzima i MMA, sportom kojim se bavi i svima znani Mirko Filipovic.
Da Predator s razlogom nosi svoje ime, dokazali su to već na svojem drugom takmičenju, i to ovog vikenda na CROATIA MMA CHALLENGE 2019, pod okriljem trenera Senada Ramakića.

Naime, pazinski je Predator, unatoč svojim počecima, odlučio otići na ovo veliko takmičenje, ne bi li što više kroz praksu stekao iskustva, a i vidio koji je njihov status, u ovom sportu.
A onda se desilo nepredvidljivo.
2 zlatne medalje, 2 brončane medalje, i to više nego zaslužene, pošto su im suborci bili iskusni i jedni od najboljih boraca iz najcjenjenijih klubova u Hrvatskoj.
Poziv od strane izbornika za mladog i talentiranog Evana Beakovića da bude dio reprezentacije, te priliku da Predator organizira u 10 mjesecu upravo ovakvo događanje u Istri, a koje je do sad bilo organizirano isključivo u većim gradovima poput Zagreba, Splita i Dubrovnika.
Trener Senad Ramakić ne krije svoje oduševljenje i ponos na svoje Predatore, te kaže da je sad siguran kako je ovo tek početak jedne velike priče.
“Neizmjerno sam zahvalan svojim članovima, te njihovim roditeljima koji mi daju povjerenje.
U svijetu koji živimo, biti ” predator” je pa gotovo jedini način da opstaneš i ostvariš se kao čovjek, i ponosan sam na ove mlade ljude, koji su izabrali ovaj težak sport, i svojim trudom, upornošću i radom, dokazali i sebi i drugima koliko mogu.
Pozivam i sve ostale koji žele biti dio tima, da nam se slobodno priključe, da li kao rekreativci ili kao takmičari” poručuje Senad.
Predsjednica i trenerica Predator klubova , Alisa Ramakić kaže da svaki ovaj uspjeh vidi i kao svoj osobni uspjeh, dokaz da brat i sestra mogu sve što si zamisle, i da je njena najveća satisfakcija što ti isti članovi i takmičari znaju da su dio obitelji, i da biti na ulici, na kauču i ispred kompjutera, nije ono što gradi čovjeka, i ne bi smjelo biti niti opcija života, a posebno ne za djecu i mlade ljude.
Sport gradi samopouzdanje, daje sigurnost i pripadnost, gradi zdravo tijelo i još zdraviji duh.
Rezultati s takmičenja:
EVAN BEAKOVIĆ – Juniori -85kg- zlatna medalja
ĐONI POKOS – Juniori -65kg-brončana medalja
LUKA KURELOVIĆ🥇 – Juniori +93kg zlatna medalja
LOREN BENAZIĆ – Kadeti -70kg brončana medalja
Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.