Pazinski predkadeti osvojili final four Istarske županije

2Nakon što su pazinski mini košarkašići prošle nedjelje osvojili final four i predkadeti su uoči dana grada Pazina uvjerljivo pobijedili Stoju sa 82-43 i potvrdili nadmoćnost iz lige kada su bez poraza uvjerljivo pobijedili sve ekipe. U prvoj utakmici turnira Pula 1981 je osvojila treće mjesto predvođena Sandrom Kajtazović (MVP lige po izboru trenera), koji je dominirao utakmicom i stvarao razliku uvjerljivo je sa 95-62 pobijedila Poreč.

Ekipa trenera Luke Božića niti jednog trenutka nije dala prigodu ekipi trenera Denisa Bilića i pomoćnika Davorina Balaža. U finalnoj utakmici turnira ekipa trenera Darija Lukšića i pomoćnika Tanje Ančić i Nevija Ferenčić nakon dvije minute vodi 6-0, razlika raste na 18-7 i 21-9. Goste koje na klupi vode treneri Igor Valić i Branko Ferlatti tricama vraća njihov najbolji igrač Fabio Sošić i smanjuju krajem četvrtine na 25-19. U drugoj četvrtini Gvido Guštin MVP turnira prodorima i tricama, uz pripomoć Luke Zajca, Ivana Asića, te Tea Erika podiže ritam u obrani i napadu i poluvrijeme završava sa 51-26. Treća četvrtina je jednosmjerna ulica kada domaćini fantastičnom obranom uz puno rotacija da se može držati ritam (pored spomenutih ističu se svi igrači koji daju doprinos u zadacima trenera i to Petar Berton, Luka i Marko Krulčić , Leon Lukšić Bartol Maretić, Paolo Ančić i Tin Baća) podižu bez primljenog koša do kraja četvrtine na okruglih 50 razlike ili 76-26. Četvrtinu pobjeđuju sa 25-0!

U zadnjoj četvrtini igra se revijalno i opušteno sa igračima sa klupe do konačnih 82-43. Ističu se kod Stoje blizanci Buršić i Gustovarac. Na kraju utakmice gradonačelnik Pazina Renato Krulčić, predsjednik Košarkaškog saveza Istarske županije ( organizatora turnira) Željko Dundović i predsjednik KK Ghia staff Pazin Neven Ćus predali su pehare svim ekipama i MVP igračima, a medalje svim igračima prve tri ekipe.

KK Ghia Staff

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.