Pazinski Rim začinila Rozga

Rim 2011Svi su putovi u subotu vodili su u Pazin gdje je bila završnica obilježavanja pučke fešte Rima. Automobili su zauzeli svaki raspoloživi centimetar bilo kakvog mjesta pogodnog za parkiranje.

Kako se približavalo vrijeme nastupa glavne zvijezde ove zabavne večeri Jelene Rozge, trenutno najtraženije pjevačice u Hrvata, to su rijeke ljudi, posebno mlađe generacije, bile sve brojnije.

Mladi i stari su pljeskali, pjevali s Rozgom koja se pojavila u svojoj prepoznatljivoj “uniformi” – ultrakratkoj haljinici i bacila publiku u trans pri čemu su neki i zaplesali ako su uspjeli naći koji centimetar prostora za gibanje.
Glasistre.hr

7 komentara na “Pazinski Rim začinila Rozga”

 1. a joh napisao:

  Će na m ki reć koliko to kreštanje Rozge
  košta.

  1. Giggs napisao:

   Jutarnji piše da Rozga po nastupu uzima 6000 eura!

 2. pero napisao:

  užas, dobro da nas za vikend nije bilo u Pazinu

  1. a joh napisao:

   Šteta ča ste bili u Puli, propustili ste
   doživljaj”padanja u trans”

 3. objektivno napisao:

  Objektivno, ovo je bio jedan od najboljih Rimova dosad. Mnogo izbora, mnogo rulje, pa na kraju neka se i platila ta skupa Rozga ako je to pomoglo da fešta uspije. Možda samo malo poraditi na tome da ne probija svaki kafić zvučni zid i da se stavi kvalitetnije ozvučenje na trgu.

 4. a joh napisao:

  Za te skupe novce Rozgica je trebala
  dopeljat svoje ozvučenje a sada znamo
  da Grad ima i novaca.

 5. girl napisao:

  ma sta vi pricate … Rozga je napravila najbolju festu i zapalila Pazinsku publiku … ipak je ona ” žena , majka , KRALJICA” :*

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.