Pazinski srednjoškolci najbolji u košarci

Kosarka.hrEkipe »Srednjoškolac« i »Ekonomist« pobjednici su županijskog srednjoškolskog natjecanja u košarci za mladiće i djevojke, održanog u sportskoj dvorani Pazinskog kolegija-klasične gimnazije.

Ekipa pazinske Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile nazvana »Srednjoškolac« prekjučer je u finalu s čak 79:25 pobijedila košarkaše pulske Tehničke škole. Pobjednički tim u sastavu Leo Sirotić, Paolo Dagostin, Dean Velenderić, Dino Fonović, Alen Zgrablić, Ante Ćus, Ivan Kličić, Jakov Tupeci, Karlo Sopta, Stefan Aleksić, Deni Mogorović i Daren Mlekuš vodio je prof. Milan Červar. U utakmici za treće mjesto ekipa »Mladost« rovinjske SŠ Zvane Črnje bila je s tijesnih 44:40 bolja od pulske Ekonomske škole. Peto mjesto osvojila je bujska Gospodarska škola, dok je posljednja porečka SŠ Mate Balote.

Košarkašice pulske Ekonomske škole jučer su u finalu pobijedile gradske kolegice iz Medicinske škole s 40:31. Maja Percan, Nina Premasunac, Marina Ristić, Jelena Stojak, Ivona Osman, Maja Vuković, Matea Bileta i Dolores Dosković – imena su županijskih pobjednica, koje je vodio prof. Igor Prenz. Pazinske košarkašice iz »Dobrile« osvojile su treće mjesto pobjedom nad Rovinjkama iz SŠ Zvane Črnje, dok su pete bile učenice porečke SŠ Mate Balote.

Anđelo Dagostin
Glasistre.hr

1 komentar na “Pazinski srednjoškolci najbolji u košarci”

  1. Majaa napisao:

    Zdravo! ja bih voljela ako neko moze da mi posalje Deanov mail ili njegov broj telefona…HVALA! Maja

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.