Pazinski srednjoškolci uspješni na županijskim natjecanjima iz kemije i povijesti

Pazinski su se srednjoškolci vratili su se županiskog natjecanja iz kemije iz Labina te povijesti iz Žminja sa pregršt odličnih rezultata. Prva mjesta su osvojili iz kemije Nicol Šorgo i Matej Lakošeljac, a iz povijesti Luka Mikičić.

U konkurenciji drugih razreda iz kemije Nicol Šorgo i Predrag Prodanović iz Pazinskog kolegija klasične gimnazije bili su prvi i drugi, dok je treći bio Vanja Marić iz Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile. Marićev kolega Matej Lakošeljac bio je najbolji kod učenika četvrtih razreda, dok je Jasmina Šestan iz Kolegija u istoj konkurenciji bila treća. Drugo mjesto u kategoriji drugih razreda osvojio je Aleksandar Pupovac iz Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile. Sveukupno je nastupilo 33 istarskih srednjoškolaca, a oni koji su imali više od 33 boda bit će pozvani na državno natjecanje u Zadar početkom svibnja.

Među osnovnoškolcima Katja Močibob iz PŠ Karojba bila je treća, u konkurenciji među 30 učenika osnovnih škola.

Luka Mikičić iz Jurja Dobrile županijski je pobjednik natjecanja učenika četvrtih razreda iz povijesti. Odmah iza njega je bio njegov školski i generacijski kolega Vanja Ilić. Drugo mjesto su osvojio je Diego Antončić iz Jurja Dobrile kod drugih razreda, a treće Janja Miljavac iz Kolegija kod trećih razreda.

Pazin.hr

2 komentara na “Pazinski srednjoškolci uspješni na županijskim natjecanjima iz kemije i povijesti”

  1. z napisao:

    lipo…tu se prepucavate oko gluposti, a mlade vrjedne ljude ki se pošteno mučiju niste ni pohvalili

  2. a-ha napisao:

    ti ionako neće zostat u pazinu

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.