Pazinski učenici postigli zapažene rezultate na Županijskom natjecanju iz biologije

Danas je u pazinskoj Gimnaziji i strukovnoj školi održano županijsko natjecanje iz biologije. U kategoriji natjecanja u znanju sudjelovalo je 57 učenika od 7. razreda osnovne škole završno s 4. razredom gimnazije. Druga kategorija bilo je predstavljanje samostalnih istraživačkih radova, njih 6. U toj je kategoriji sudjelovalo 11 učenika. Učenike je za natjecanje spremalo ukupno 27 učitelja i profesora.

Među sedmašima su prva tri mjesta bila podijeljena. Na 1. mjestu su Hrvatin Maikol iz umaške škole Marije i Line te Krulčić Renata iz pazinskog Vladimira Nazora. Drugo mjesto dijele Pamić Maja iz OŠ Šijana i Tomišić Tea iz pazinske OŠ Vladimira Nazora. Na 3. mjestu su Radola Rahela (OŠ Barban) i još jedna pazinjanka Šajina Iva.

U konkurenciji osmih razreda situacija je bila još napetija tako da čak četvero učenika dijeli 2. mjesto. Prva je Svich Sara iz pulske škole Veli Vrh, a na drugom mjestu su Buha Tonka OŠ Vladimira Nazora Vrsar, Gašparini Dora iz iste škole, Kanjer Lucija (OŠ Veli Vrh) i Mijatović Doris (OŠ Šijana). Na trećem je mjestu Jurak Anđela (OŠ Veli Vrh).

Kod gimnazijalaca je situacija sljedeća. 1. mjesto Prenc Matea iz Gimnazije Pula, 2. mjesto dijele Bokulić Leona iz porečke SŠ Mate Balote i Rajić Maga iz Pazinskog kolegija-klasične gimnazije. 3. je Pupovac Aleksandar iz Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin.

Blažević Anđela iz pazinske GSŠJD bila je prva među drugašima, Mihajlović Marko iz Gimnazije Pula 2., a Kitić Slađana iz porečkog „Balote“ 3.

U kategoriji 3. razreda prva je još jedna pazinjanka iz GSŠJD, Rimanić Antonija. 2. je Boljunčić Sara (SŠ Zvane Črnja Rovinj), a na 3. mjestu je Mohorović Petar iz iste škole.

Najmanje konkurencije bilo je u kategoriji 4. razreda gdje se na županijsko natjecanje plasiralo svega troje učenika čiji je poredak sljedeći: 1. je Lakošeljac Matej, pazinjan iz GSŠJD, dok 2. mjesto dijele kolege iz Gimnazije Pula Risteski Patrik i Santini Vedrana.

Čestitke učenicima i mentorima.

barkun.hr

1 komentar na “Pazinski učenici postigli zapažene rezultate na Županijskom natjecanju iz biologije”

  1. luka napisao:

    ku ste pažljivo čitali dva članka z natjecanji mogli ste zapazit da se jeno ime ponavlja na prven mestu…Matej Lakošeljac… bravo majstore…samo naprid

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.