Pazinsko stanje uma: A ma.. Muči nu! Da ne bi ča grdo susedi rekli

“Nažalost da,Pazin nesuđeno središte županije nam je rupa (bez dna), i dok se primjerice oko nekih pulskih ili labinskih tema tu razvije rasprava, više ili manje žustra ,za pazinske teme nitko da bi riječi napisao. Čak i kad se nedavno pisalo o posrnuloj pazinskoj privredi i najnovijim događanjima oko Purisa, to nitko ozbiljno nije prokomentirao. Jedino su tamo živuća istrijanska goveda, slugani i podrepaši malo žustrije komentirali, ustvari pozdravljali i davali podršku svom nagrađenom lokalnom poštaru u temi kasnije, jer to je ta sreća “realnog života” na potezu od Pićna do Baderne, a ove crnije teme koje Tumpić u rupetini od središta Županije iščačka i zatim da u javnost ovim putem, te ljude tamo baš i ne zanima..”, komentirao je čitatelj našeg portala pod nadimkom Kiko ispod članka “Pazin je ljeti rupa bez noćnog života”.

Više na www.istarski.hr

10 komentara na “Pazinsko stanje uma: A ma.. Muči nu! Da ne bi ča grdo susedi rekli”

 1. lolcina napisao:

  To je toliko glup, loš i krivo napisan članak da je suvišno nanke ozbiljno komentirat. Ali, kad vidin ki ga je napisa, nič bolje se ni ne more napisat. Dela smutnju od ničega, kao i tamo kadi je prije dela. Valjda samo zato da privuče pažnju na sebe, ili iz nekih drugih vlastitih frustracija. Dok neki ne napiše koji članak o njemu.

 2. mojmir napisao:

  …osobno stanje uma,nije pazinsko stanje uma

 3. mojmir napisao:

  To je toliko glup, loš i krivo napisan komentar da je suvišno nanke ozbiljno komentirat. Ali, kad vidin ki ga je napisa, nič bolje se ni ne more napisat. Dela smutnju od ničega, kao i tamo kadi je prije dela. Valjda samo zato da privuče pažnju na sebe, ili iz nekih drugih vlastitih frustracija. Dok neki ne napiše koji komentar o njemu.
  (Ad hominem (latinski “prema čovjeku” ili “prema osobi”), je skraćenica za argumentum ad hominem i pokušaj je negiranja istinosti neke tvrdnje ukazivanjem na negativne karakteristike ili vjerovanja osobe koja je iznjela tu tvrdnju kao takvu. Ad hominem rasuđivanje obično se objašnjava kao logička zabluda.)

 4. kojilik napisao:

  Loš marketing. Izgleda da pazinjani nisu skloni praćenju tog portala. Ja za njega prvi put čujem u ovih tjedan-dva sa istim/sličnim scenarijom i da ipazin.net nije prenio ne bi ni znao da postoji. Davati ocijene o nekoj sredini temeljem ispisanih komentara na nekom trećerazrednom žnj portalu je potpuno nestručno, besmisleno, prljavo – ali proizvelo je reakcije i ovdje i na facebooku. Sad sam za portal čuo ali imam jasan znak o kakvom se portalu radi.

 5. Anonimno napisao:

  Da stanje purisa nitko ne komentira, sve se stavlja pod tepih, a za koji mjesec kad bude pun zavod za zapošljavanje purisovih zaposlenika svi će se kao čudit kako je do toga moglo doć. Ljudi moji pa purisa nema. Puris se polako prazni, sve ča se može vozi se preko učke… Puris će se raspast, a da nitko niti glasa neće pustit niti se za tu firmu borit niti od zaposlenika niti od vlasti.

 6. Pazo napisao:

  Za mjesec dana u Pazinu se održava Evropsko prvenstvo u boćanju. Bez obzira što tko misli o boćanju to je za Pazin veliki događaj i sumnjam da će se tako nešto u dogledno vrijeme ponoviti. To je za Pazin kao olimpijada za London. Sama činjenica da će u naš grad doći 17 reprezentacija s pratećim osobljem i publikom dobra je prilika za promociju grada. Nažalost jutros prođoh gradom i nigdje ne vidjeh ništa što bi ukazivalo da se uskoro u ovom gradu događa jedno evropsko prvenstvo. Kad je prije nekoliko godina u Osijeku bilo evropsko prvenstvo u gađanju zračnom i malokalibarskom puškom godinu dana se o tome pričalo. Mislim da je popularnost boćanja i streljaštva neusporediva. Grad i sportske udruge rade svoj dio posla i čini mi se kako bi sportski dio mogao sasvim korektno biti odrađen.
  Ali pitam se gdje su u svemu tomu Turistička zajednica i Udruženje obrtnika, koji očito nisu shvatili da je ovaj sportski događaj prilika da promoviraju grad ali i da zarade. Zašto turisti, kojih je ovih dana, zbog lošeg vremena na moru, u Pazinu puno nemaju informacija da se u Pazinu održava evropsko prvenstvo. Vjerujem da među tisućama od njih nekoga zanima i boćanje. Zašto u našim izlozima nema maskota, majica, reklamnih boća, dresova, kapa… Zaista ne razumijem da imao u rukama veliki događaj, a naši „poduzetnici“ spavaju. Kad prvenstvo završi sve će otići u dim.
  Zašto?

  1. eVropsko napisao:

   Europsko prvenstvo u boćanju… ALO!!! U boćanju! Ionako će doj igrat sve neki starci sa 60+ godina koji imaju dioptriju -10 i koji neće vidit prst ispred sebe. Jebeš boće.. Ki to uopće igra i zašto?

   1. kojilik napisao:

    peub je za pazin ko oi za london? ma dajte, pa london ce zaradit miljarde na OI, britanci ocekuju pozitivan BDP na racun OI, a pazinu je peub iskljucivo trosak. ki ce to doc u pazin trosit lovu za gledat boce? di ce uopce spat ti bocari? u pazinu sumljam. ja nisam protiv peub-a u pazinu, raj cu da nasi soldi gredu u takve stvari nego puno drugih, ali ajmo bit malo realniji.

    1. Pazinac napisao:

     eVropsko, ajde se malo informiraj o tim “60+” igračima koji dolaze :)

     Imamo svjetskih i europskih prvaka u boćanju cijeli ešalon u istri, sve “djeca neka” od 30ak godina, ali ok… pišeš kao da si pijan, pa forši i godine čitaš duplo.

 7. beibe napisao:

  imaš pravo! ma ni šoldi

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2020.