Pazinskom Sensei-u ekipno četvrto mjesto

Ekipno četvrto mjesto u konkurenciji dvadeset klubova koje je predstavljalo 250 takmičara Primorsko – goranske i Istarske županije osvojili su karatisti pazinskog Senseia na Prvenstvu regije održanom u Krku u organizaciji istoimenog domaćeg kluba.

Sensei je nastupio s dvadeset takmičara koji su svoje znanje među jakom konkurencijom prezentirali u katama i borbama. Berbu medalja i bodove za svoj klub započeli su Danijel Pamić, Nina Buršić i Magdalena Anđelini koji su u kategoriji učenika u katama osvojili brončane medalje. Uspješnost je nastavljena i u borbama gdje se zlatom okitio Noa Belić kod mlađih učenika -26kg. Stepenicu niže na pobjedničkom postolju, osvajanjem srebrnih odličja popeli su se Eni Baf kod mlađih učenica +36 kg, Lukas Jašić i Stela Pletenac kod učenika -30 kg, odnosno do 40 kg, a kolekciju pojedinačnog srebra zaključili su mlađi kadeti Adam Jašić nastupom u konkurenciji do 57 kg i Julija Pletenac koja je bila u konkurenciji do 55 kg. Zapažen nastup imali su i Lea Lukšić kod mlađih učenica + 35 kg , te dvojac u kategoriji učenika Luka Škrlj -34 kg i Nina Buršić -57 kg koji su se okitili broncom kao i Andrej Žgrablić koji je nastupio u kadetskoj konkurenciji do 57 kg.

Osvojio je pazinski klub i ekipne tri medalje po kategorijama. Za najsjajniju, zlatnu pobrinule su se Buršić, Anđelini i Udovičić kod učenica , dok su ekipno srebro u istoj kategoriji osvojile Lukšić, H.Jurman i S.Pletenac, a obol uspješnosti zaokružili su ekipnom broncom Boldin, Jašić i Srblin kod mlađih kadeta.

Blizu pobjedničkog postolja bilo je još nekoliko pazinskih takmičara ali su porazom u repasažnim borbama za treće mjesto na korak do odličja zaustavljene Sara Jurman (mlađe učenice-28kg), Helena Jurman (učenice-’36kg),Iva Udovičić (učenice +40kg), te Gabrije Šaina (učenici +42kg), Mattia Grubiša (učenici+42), Filip Boldin (mlađi kadeti -46kg), a blizu medalje bila je i ekipa Senseia 2 ( Pamić, Grubiša i Škrlj) u kategoriji učenika.

Iako su pokazali puno borbenosti i želje nešto manje sreće u nastupima imali su Mateo Ružić (učenici +42kg) i Dalen Belić (kadeti -52kg) koji su svoj nastupe završili u provom kolu, javljaju iz KK Sensei.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.