Pet bronci pazinskim karatistima u Opatiji

sensei1.jpgNakon Postojne karatisti pazinskog Senseia proteklog su vikenda učestvovali na 11. izdanju međunarodnog turnira «Opatija Cup 2011» koje je ove godine okupilo 350 takmičara pristiglih iz 45 klubova Austrije, Slovenije , BiH, te Hrvatske.

Pazinski klub predstavljalo je devetero takmičara koji su tradicionalno imali zapažene nastupe koji su im ovoga puta donijeli čak pet brončanih odličja.

Na treće mjesto pobjedničkog postolja popeli su se Noa Belić u kategoriji mlađih učenika -28 kg, Lukas Jašić i Danijel Pamić kod učenika -30 kg odnosno -38kg, Andrej Žgrablić kod kadeta -57 kg, te Dalen Belić u kategoriji mlađih kadeta -41kg koji se okušao i u katama u kategoriji učenika izgubivši u repasažu za treće mjesto.

Blizu medalje bio je i ostatak pazinske ekipe Nina Buršić ( učenice -36kg), Mattia Grubiša (učenici -42) , te Adam Jašić (mlađi kadeti-57kg) koji se našao u repasažnim borbama za treće mjesto, no ovoga puta s(p)retniji su bili njihovi protivnici, dok je Julija Pletenac u kategoriji mlađih kadetkinja -45kg nakon neriješenog rezultata, odlukom sudaca ispala u 1.kolu.

KK Sensei

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.