Petak 29.9. starta 13. Memorijalni turnir Marijan Salamun Salko košarkaša kadeta visoke europske razine

U petak 29.9. pazinskoj školsko gradskoj dvorani u 18 sati utakmicom KK Pazin KK Cedevita starta 13. Memorijalni turnir Marijan Salamun Salko košarkaša kadeta visoke europske razine  uz sudjelovanje kadeta seniorskoga prvaka Hrvatske KK Cedevite iz Zagreba čiji je trener stari pazinski prijatelj Šibenčanin Anđelko Matov, KK Crvene zvezde iz Beograda čiji seniori su prvaci ABA lige i igraju Euroligu, a trener je nekadašnji igrač riječkog Kvarnera Slobodan Klipa, te KK Helios Domžale koji dolazi iz Slovenije koja je nedavni europski prvak u kategoriji seniora, a trener je također pazinski poznanik Dejan Čikić.

Od subote 30.9. u Svetom petru u Šumi točno u podne utakmicom KK Pazin KK Crikvenica (pod vodstvom Kreše Kozlevčara) započinje turnir predkadeta. Uz navedene dvije ekipe igraju i prvak Slovenije KK Helios koju vodi trener Gašper Papež i KK Kastav kojega vodi pazinski prijatelj Eugen Tončinić Tonka.

Jedno je sigurno Pazinština je ovaj vikend centar kadetske i predkadetske košarke u širim razmjerima ne samo od Istarske županije nego i Hrvatske.
KKGS

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.