Završna večer pazinskoga košarkaškog kampa oduševila djecu, roditelji i sve druge

Košarkaški kamp u PazinuPetak je bio dan završetka košarkaškog kampa KK Puris i ŽKK Pazin «mladi za mlade» u kojem je sudjelovalo 70 djece rođene od 1994. do 2003. godine. Zajedno sa roditeljima provelo se (ovisno o dobi) od 17 sati navečer do ranih jutarnjih sati pod reflektorima na vanjskom košarkaškom terenu u Pazinu. Prema slobodnoj procjeni prodefiliralo je 400 ljudi roditelja, djedova i prijatelja kluba i obitelji djece. Pazinska košarkaška legenda popularni «džoker zovi» David Grbešić od početka je bio sa svojima, a Pankracije Barać je u inozemstvu i nije mogao biti na završnom okupljanju.

Započelo je utakmicom najmlađih poletaraca i dječaka. U poluvremenu roditelji i djeca odigrali su popularni «nokaut» šuteve sa linije slobodnih bacanja, a najuspješnije je bila vižljasta Lena Rigo uz fair play Antonelinoga tate Davora! Zatim su igrali dječaci i predkadeti, a završna je bila utakmica kadeta i trenera za koje je zaigrao i David Grbešić. Utakmice su odsudili i ekipe vodili Nermin Hodžić, Petar Ćus, Jasenko Vujasinović, Marko Tomac i Ivor Sirotić. Slikao je Dino Fonović, sve su servisirali kapo Jerko, tifoz Ugo, pečenjari Valter i Edi, domar Željko, Bino i Tonči i mnogobrojni drugi nespomenuti, a muziku su puštali svi seniori i juniori kluba! Na kraju djeca su bila oduševljena i nastavila igrati hakle i «nokaute», a roditelji su ih zadovoljno pratili. Niko nije htio otići kući do ranih toplih, a ipak pazinskih ugodnih jutarnjih ljetnih sati.

Netko je rekao „Dražen Petrović je tu igrao 1983., ekipu kadeta repke vodio je i Krešo Ćosić, bili su tu i mnogi drugi znani, gimnazijalci je igraju od pamtivijeka, nije Zadar stvorio košarku nego Pazin! A drugi je rekao Pazin ne „Pazin vječno igra košarku, ali je i vječno živi – evo dokaza, javljaju iz KK Pazin.

Downloadajte sve fotografije na ovom linku.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.