Pinčan se vraća u matični klub; Pazinka Qubik danas u Gospiću

pazinka_qubk.jpgJoš u subotu je igrao za “Pazinku Qubik” na domaćem terenu s “Bujama”, a već u srijedu je ponovno obukao dres porečkog “Jadrana” na gostovanju u Čavlima kod “Grobničana”. Toni Pinčan, 19-godišnji desni branič, tako se nakon svega tri odigrane službene utakmice za Pazinjane vratio u matični klub u kojem se već prošle sezone ustalio kao standardan član prve jedanaestorice.

Time je, nakon ponovnog priključivanja momčadi veznjaka Ivana Simonovića, nova uprava kluba na čelu s predsjednikom Vladimirom Zovićem nastavila proces povratka Jadranovih igrača u kojem je Pinčan bio jedan od prioriteta. Trener porečkog trećeligaša
Edgardo Baldo time je na raspolaganje dobio još jednog mladog prvotimca koji pripada skupini igrača mladih od 21 godine od kojih prema pravilima natjecanja trojica u svakoj utakmici u svakom trenutku moraju biti na terenu najmanje prvo poluvrijeme. Baldo je s tim pravilom sastavljajući momčad imao problema jer u tu skupinu su do sada od igrača kojima je mogao dodijeliti značajniju ulogu, spadali samo Bosanac, Jugovac i Tikas.

Glas Istre

Danas, 18. rujna igraju se utakmice 5. kola 3. HNL zapad i utakmice 4. kola 4. HNL zapad. Trećeligaši Medulin i Jadran u 5. kolu igraju domaće utakmice dok Rudar i Rovinj idu na gostovanja. U četvrtoj ligi očekuju nas dvije utakmice u kojima se sastaju istarski klubovi. “Lokalne derbije” odigrati će Buje i Umag, te Mladost i Istra. Sve utakmice počinju u 16:30.

NK Pazinka

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.