Pješačenje novouređenom stazom Malenica

Planinarsko društvo Pazinka Pazin organizira  pješačenje prilikom otvorenja novouređene planinarske staze Malenica (Grdoselo) u srijedu, 21. lipnja, s početkom u 17:30 sati. Mjesto i vrijeme okupljanja: 17,30-18,00 ispred stare škole u Grdoselu

Polazak: 18.00 h

Pješačimo novouređenom i obnovljenom stazom Malenica do utvrde Zelengrada i povratno do Grdosela. Radi se o jednoj od najljepših istarskih staza, koju još zovu istarskom Amazonom.

Duljina staze je cca 5 km. Na stazi je postavljen novi most   i rukohvat za lakši prijelaz strmih dijelova.

Staza nije zahtjevna i prilagođena je svim uzrastima.

Po završetku pješačenja slijedi zabava uz zakusku i druženje. Ovo pješačenje je ujedno i posljednja aktivnost u projektu„Prošećimo Malenicom, prošećimo atrakcijom na dohvat ruke!“, kojeg provodi Planinarsko društvo „Pazinka“ uz potporu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

Napomena: dolaskom na pohod svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje u pohodu;  da pristupa pohodu na vlastitu odgovornost. Organizator zadržava pravo promjene programa s obzirom na vremenske prilike i ostale nepredviđene okolnosti.

Ova građanska akcija provedena je zahvaljujući financijskoj potpori Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

PDPP

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.