Pješačenje povodom Dana Planinarskog društva Pazinka

planinari2011Planinarsko društvo Pazinka poziva na proslavu Dana Planinarskog društva koja će se održati u nedjelju, 23. prosinca prigodnim pješačenjem s početkom u 10 sati sa startom ispred pazinskog Spomen doma. Dan PD Pazinke se obilježava svake godine u najbližu nedjelju 18. prosinca, kada je osnovano Društvo prije 31 godinu – 1981. godine, no organizirano planinarenje nastavlja tradiciju prvog društva osnovanog daleke 1875. godine

Planinarsko društvo Pazinka poziva svoje članove, volontere, prijatelje društva i druge planinare i druge zainteresirane na pješačenje koje će se održati prema slijedećem rasporedu:

U 9,30 sati ispred Spomen doma u Pazinu okupljanje volontera i prijatelja društva.
Polazak na stazu je u 10 sati. Kreće se u pravcu Kaštela, Pazinske jame, Gortanovog brijega, Sv. Jelene, Orljaka, Finderlovog brijega, Dibovljaka do cilja – seoskog turizma u Dušanima.
U 14 sati planiran je ručak za sve prisutne planinare, u agroturizmu Irene i Branka Dušana.

U sklopu Dana društva održat će se i redovna godišnja skupština.

Ovo pješačenje ujedno je i završni dio projekta “Od Plesa mrtvaca do skrivene utvrde Zelengrada”, koji su poduprli Zaklada za razvoj i poticanje civilnog društva Istarske županije, Grad Pazin i Turistička zajednička zajednica središnje Istre.

regionalexpress.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.