PKKG: 2. mjesto na vjeronaučnoj olimpijadi

Učenice Ivana Kostešić, Magdalena Brezović, Maja Kelava i Natalija Mališa osvojile su izvrsno drugo mjesto na Vjeronaučnoj olimpijadi održanoj 2. ožujka 2017. godine u Žminju. Mentorica je bila dr. sc. Mihaela Lovrić, prof.

PKKG

6 komentara na “PKKG: 2. mjesto na vjeronaučnoj olimpijadi”

 1. anti glupost napisao:

  Vau, opet udarne vijesti.

 2. Pkkg napisao:

  Mislim da uspjesi učenika zaslužuju biti udarne vijesti i više nego druge “udarne vijesti”. Iza tih uspjeha stoji rad učenika i njihovih mentora stoji trud roditelja i to treba prepoznati i pohvaliti.

 3. Pkkg napisao:

  Razne parade da, a uspjeh ucenika Kolegija ne? https://www.ipazin.net/parada-vicematuranata-gimnazije-strukovne-skole-jurja-dobrile/
  Iako nemam nista protiv i jednog i drugog

 4. zivila viceparada napisao:

  Iako sam školu završila odavno smatram da je vice parada za svaku pohvalu i objavu. Pokazuje duh i atmosferu škole, da tamo rastu kreativni, sposobni i pozitivni mladi ljudi sa smislom za humor, a vidljiv je i odličan odnos s profesorima (koji krase iste osobine). U moje vrijeme vice parade nisu bile ovako dobre, ali svaka čast da su se održale i usavršile.
  Drago mi je da sam završila tu školu, da sam u njoj provela 4 divne godine, i da je i tada bila, a vjerujem da je i sada kvalitetna škola. Pohvala svim djelatnicama.
  Samo sam to htjela reći, no nemam ništa protiv isticanja svih uspjeha učenika, kao ni bilo kakvih drugih važnih i manje važnih vjesti, pogotovo ako su pozitivne.

 5. anti glupost napisao:

  Vice parada ima smisla i udarna je vijest. Ali objasnite mi vjeronaučnu olimpijadu. Moram priznati da prvi puta čujem za vjeronaučnu olimpijadu. Kako vjera može biti naučna.

 6. . napisao:

  I ja kažem, živila viceparada.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.