PKKG na Domijadi 2018

43. Regionalna Domijada zapadne Hrvatske u organizaciji učeničkih domova Željezničke tehničke škole Moravice i Pomorske škole „Tomislav Hero“ Bakar održana je 13.4.2018. (kultura) i 20.4.2018. (sport). U kulturnom dijelu sudjelovalo je 42 učenika i 6 voditelja u kategorijama: modni dizajn, ples, recitacija, scenski izraz, glazba, fotografija, crtež, slika i skulptura. U sportskom dijelu sudjelovalo je 35 učenika i 5 voditelja u kategorijama: odbojka, badminton, šah, košarka i mali nogomet.

Učenice Leana Buršić, Petra Rakovac, Tina Tenčić, Antonella Šain, Dora Drlje, Marlen Radovčić i Karin Sergo osvojile su 3. mjesto stručnog prosudbenog povjerenstva i 3. mjesto učeničkog žirija u kategoriji ples. Voditeljica im je bila Zvjezdana Smolić, prof.

Učenica Ivana Kutlača osvojila je 2. mjesto stručnog prosudbenog povjerenstva i 1. mjesto učeničkog žirija u kategoriji fotografija. Voditeljica je bila Nensi Rabar Batovac, prof.

Učenica Marina Kadić osvojila je 1. mjesto učeničkog žirija u kategoriji crtež. Voditeljica je bila Tea Marohnić, prof.

Odbojkašice Ana Marija Šimunović, Ania Tuljak, Dora Drlje, Lorna Kiza, Nika Carić, Noemi Gozdan, Sara Martinović i Tea Zubak su osvojile 1. mjesto.

20180523 domijada

Djevojke Tonka Čikeš, Borna Greblo, Ena Višnjić i Leana Buršić osvojile su 1. mjesto u natjecanju iz badmintona.

43. Državna Domijada održana je od 4.5.2018. do 6.5.2018. u Rovinju. Sudjelovalo je 11 učenica i 3 voditelja u kategorijama Odbojka i badminton.

Odbojkašice Ania Tuljak, Dora Drlje, Lorna Kiza, Noemi Gozdan, Sara Martinović, Tamara Butković i Tea Zubak su osvojile 2. mjesto. Učenice su vodili Anja Demarin Špigić, prof. i Pero Marić, prof.

U kategoriji badminton nastupile su učenice Tonka Čikeš, Borna Greblo, Ena Višnjić i Cristina Lubiana s voditeljicom Nensi Rabar Batovac, prof.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.