Pljačka u Žminju, nožem ozlijedio prodavačicu

Istarska policija traga za razbojnikom koji je sinoć opljačkao trgovini Ulici 9. rujna u Žminju pri čemu je nožem ozlijedio 48-godišnju djelatnicu.

Maskiran i nožem naoružan razbojnik u trgovinu je ušao oko 19.50 sati te se uputio prema blagajni i 48-godišnjoj djelatnici s područja Žminja. Vidjevši ga, žena je krenula zatvoriti ladicu registar kase, no počinitelj ju je u tome spriječio te je došlo do naguravanja u kojemu je razbojnik nožem, koji je držao u ruci, ozlijedio ženu. Nakon što je djelatnica ustuknula, muškarac je uzeo za sada neutvrđenu količinu novca iz blagajne te se udaljio u nepoznatom smjeru.

Žena je u napadu lakše ozlijeđena, a policija intenzivno traga za mlađom muškom osobom, visine od 165 do 170 cm, slabije tjelesne građe, koji je bio odjeven u crne hlače i crnu jaknu.

– Molimo sve građane koji su u blizini mjesta događaja primijetili sumnjive osobe ili vozila ili imaju druga korisna saznanja o ovom događaju da se jave Policijskoj postaji Rovinj, na broj telefona 192 ili 052/538 239, a informacije mogu proslijediti i na e-mail [email protected].

ipress.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.