Počela radionica informatike za početnike

Radionica informatike za osam početnika starijih osoba počela je u petak, 3. studenog 2017. godine u prostorima pazinske podružnice SUH-a. Vodi je Marko Cerovac i bit će održano osam radionica (utorkom u 12.30 sati i petkom u 11 sati) tijekom mjeseca studenog.

Ove su radionice dio aktivnosti planiranih u projektu “1 2 3 – kontinuum” za koji je Udruga umirovljenika Pazinštine, kao nositelj, dobila 15.000,00 kuna od Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz Fonda gradova i općina tako da su radionice za polaznike besplatne. Partner na projektu je SUH Pazina.

Starije će osobe stjecati osnovna informatička znanja od upoznavanja s računalom do pretraživanja interneta, MS Worda te elektroničke pošte.

Polaznike je pozdravio i o projektu ih informirao Vinko Cerovac, predsjednik Udruge umirovljenika Pazinštine dok im je voditeljica projekta Selvina Benić govorila o tehničkim detaljima.

Inače, s 27. listopadom 2017.godine završen je ciklus od osam radionica za napredne polaznike. Oni su lani u sklopu projekta “1 2 3 – želimo znati i mi”,  koji je također financirala Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, stekli prva informatička znanja koja su sada uz ponavljanje još i nadograđivali učeći naprimjer služenje Skypom ili “skidanje” fotografija s  telefona i digitalnih fotoaparata.

Projekt “1 2 3 – kontinuum” traje od  1. rujna do 8. prosinca 2017. godine.

Preuzeto sa: http://www.guu-pazin.hr

3 komentara na “Počela radionica informatike za početnike”

 1. penzć napisao:

  Ne kapin, ki vodi te radionice gospodin Cerovac ili gospođa Silina Benić?

  1. kifameno napisao:

   Lijepo piše da radionicu vodi g. Cerovac a voditeljica projekta je gđa. Benić.

   1. Penzic napisao:

    Tu su dva Cerovca Dakle radionicu vodi Marko Cerovac.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.