Počela radionica informatike u sklopu projekta “1 2 3 – kontinuum”

U utorak, 3. listopada 2017. godine počela je s radom radionica informatike za napredne polaznike. Radi se o aktivnostima projekta “1 2 3 – kontinuum” koji je s 15 tisuća kuna bespovratnih sredstava financirala Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz sredstava Fonda gradova i općina.

Vinko Cerovac, predsjednik Udruge umirovljenika Pazinštine, koja je nositelj projekta, pozdravio je nove-stare polaznike, informirao ih je o projektu te zaželio uspješan rad. Pozdrave je uputila i Selvina Benić,voditeljica projekta. U sklopu projekta nabavljena su i dva laptopa.

Polaznici radionice su: Marija Učkar, Mirjana Guja, Josip Stojšić, Ljubica Trošt, Lucilla Bolanz, Marino Davanac, Antica Jakovčić, Radojka Ravnić, Romano Ravnić i Božo Matijević dok je učitelj Marko Cerovac. Ova je grupa prve korake u bespućima interneta napravila lani u sklopu projekta “1 2 3 – želimo znati i  mi” koji je također financirala Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva. U evaluaciji projekta su polaznici ispunili anketu u kojoj su iskazali interes za nove radionice i nova informatička znanja. To se sada i ostvaruje. Radionice, njih osam tijekom listopada, se održavaju u prostoru pazinske podružnice Sindikata umirovljenika Hrvatske koji je partner na projektu, i to utorkom u 12.30 sati te petkom u 11 sati.

U toku studenog bit će organizirana radionica za početnike. Prijave za osam polaznika traju do 20. listopada 2017.godine.

pazin.hr

© iPazin.net portal 2001. - 2024.