Počelo suđenje Vilimu Bonu za bacanje bombe na Boćarski dom

Vilim Bon koji je optužen za bacanje bombe na Boćarski dom u Pazinu, a sve zbog Thompsonovog koncerta u tome gradu, tvrdi kako se ne može u cjelini ograditi od krivnje te da je optužnica napisana protiv HSP-a.

60-godišnji Bon je u toj eksploziji bombe lakše ozlijeđen, a suđenje mu je počelo danas na Županijskom sudu u Puli, piše Novi list. Rekao je kako se ne može decidirano ograditi od krivnje, a niti se decidirano izjasniti o njoj. Bon, koji je želio spriječiti Thompsonov koncert u Pazinu, već se pet mjeseci nalazi u pritvoru.

Vilim Bon poznat policiji zbog raznih kaznenih djela u posljenjih 40 godina

Nakon Bonova neodlučnog izjašnjavanja o krivnji za djelo koje mu se stavlja na teret, svjedočili su pazinski policajci Ivan Bistrović, Romeo Udovičić, Đorđe Velenderić i Milan Koraca koji su u trenutku eksplozije bili u neposrednoj blizini, na svome poslu u policijskoj postaji. Nakon detonacije, Bona su pronašli kako leži na tlu s čekićem u ruci. Nakon što su ga podigli s poda, Bon je želio otići, no policajci su ga u tome spriječili.

Vilim Bon je poznat hrvatskoj, a i europskim policijama jer je već godinama u sukobu sa zakonom. 70-ih godina 20. stoljeća osuđen je kao vođa istarskih pljačkaša, a 1994. godine u Italiji je uhićen zbog krijumčarenja oružja.

Index.hr

3 komentara na “Počelo suđenje Vilimu Bonu za bacanje bombe na Boćarski dom”

 1. legenda napisao:

  nisi riva fermat thompsona ali svejeno si legenda! niš ti ne moru!

 2. komuna napisao:

  FREE VILLI NOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Puštitega ga van, magari samo jenu jedinu noć.
  Jedino bi on moga spasit ovi naš grad od sramote; Na kružnen toku je rugoba, nakaza, kič, sramota, škifeca i ča sve ne….Naliči na pazinski grb, na šahovsku kulu i na holivudski “El Cid” dekor, na sve samo ne na ono ča bi tribalo. Triba nan lipa skulptura ki i kako svaderi na svitu daje šarm i lipotu gradu. Sirena u Amsterdamu, kula u Parizu, autobus u Londonu anci jabuka u NY-ku. Donke: prid kakovo lito su študenti umjetnosti zbrali ništo šoldi i dvi bombe da VILLI zravna čavku na limsken kanalu. Ja, ja i van se skapilo da bi još kakovu čavku tribalo za potribuzravnat ma…Hvala jim i za taj mali napor za Villija a veliki za splošnu kulturu Istre!
  Struktura; te molin lipo: ti ki delaš sa judi jušto kako da su popluni i štrace; oslobodi Vilima.
  FREE VILLI-NOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Znan i to da vaš sindako ne more nič pomoć, nijanci ne zna da je na kružnjaku škifeca. Da ne napravi kakovu štupidecu mu je Strktura špjega da ne smi načiniti već od tri kruga odjedanput. Eko čemu služidu prijatelji! Pomorimo mu. Pamet ferati, slobodu Villu. Znan da ste na šolde lakomi, anci da ste debele kože, anci da na sve nas gledate odozgora. Normalno: škola na Buzetskoj Akropoli je mirakulozna, kako i sva dela načinjena po noći, ma jopet, spasite nas: dajte Villu dvi bombe i jenu noć slobode.
  FREE VILLI-NOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. anci napisao:

   probaj to uglazbit. refren je jeben

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.