Početak kamenog opločenja trotoara u ulici 25. rujna u Pazinu

PazinRadovi na kamenom opločenju u ulici 25. rujna od kućnog broja 13 do kućnog broja 17, započet će u ponedjeljak 27. lipnja 2011. godine. Investicija vrijedna 450 tisuća kuna uključuje popločavanje dijela ulice u površini od 320 kvadratnih metara. Za opločenje će se koristiti vrsta kamena „Kirmenjak“ tamni, grubo štokovani.

Investitor projekta je Grad Pazin. Izvođač pripremnih i građevinskih radova je Usluga d.o.o. Pazin, dok je izvođač kamenopolagačkih radova Kamen d.d. Pazin. Rok izvršenja radova je 30 dana.

U financiranje ove investicije uključilo se nekoliko pazinskih tvrtki i svojim donacijama pripomoglo projektu. Grad Pazin se ovom prilikom zahvaljuje poduzeću „Kamen“d.d. Pazin, Erste & Steiermarkische Bank d.d. Rijeka, Financijskoj agenciji Zagreb te pekari „Arena“.

iPazin.net

3 komentara na “Početak kamenog opločenja trotoara u ulici 25. rujna u Pazinu”

 1. bravo napisao:

  Bravo!

 2. Lipi napisao:

  1406,25kn/m2
  cca 190,58€ /m2
  Dobro je to, Bravo!
  Radove na javnoj površini “Usluga”,
  Postavljanje kooperanti Kamena

 3. Patafa napisao:

  Imam jedno pitanje za čitatelje-komentatore… Zašto nema komentara oko jedne ovako dobre stvari u gradu? Zar ćemo se javljati samo kad treba pljuvati i kritizirati? Ako ne ide drugačije, predlažem da na ovu temu kritiziramo, tako da se bar nekakva polemika pokrene. Evo, ja ću početi… :-)
  Mislim da bi trebalo staviti parket umjesto kamena. Klik parket. Imitacija… tikovine (da nije pretamno, poput trešnje). Što vi mislite?
  I svakako bi radovi trebali koštati ispod 10.000 kuna.
  :)

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.