Počinje naplata ulaznica za Park prirode Učka

2Iako je dosad Park prirode Učka bio jedan od dva zaštićena područja u Hrvatskoj u kojem se nije naplaćivala ulaznica i tome je došao kraj. Od 2. svibnja za ulaz u Park prirode Učka morat ćete izdvojiti 20 kuna.

Uz redovnu cijenu pojedine skupine posjetitelja imat će popuste. To su, prije svega, članovi planinarskih društava, studenti, djeca i osobe starije od 65 godine za koje je cijena ulaznice 10 kuna. Ulaznicu neće plaćati djeca u dobi do 7 godina, ni lokalno stanovništvo općina u čijim se područjima nalazi Park.

Ulaznica će se naplaćivati samo posjetiteljima koji će koristiti infrastrukturu Parka, a ne i prolaznicima koji će starom cestom preko Učke ići u Istru ili iz nje. Osim ulaznica u Parku prirode Učka su za sezonu posjetiteljima pripremili i ugodnija iznenađenja.

Poslušajte na linku dolje što je o tome rekao ravnatelj parka Egon Vasilić.

radio.hrt.hr/radio-rijeka

foto: Park prirode Učka

3 komentara na “Počinje naplata ulaznica za Park prirode Učka”

 1. ljutiplaninar napisao:

  to nije park prirode,nego Nato okupacijska zona.
  Harač na slobodu kretanja.

 2. oh napisao:

  Ma ki je napravi taj park prirode nego sama priroda. Užas i sramota. Ako ide na izlet jedna familija od 4 člana, to je već 80 kuna, neka je i 40 puno je jer nam svaki dan sve poskupljuje a mi imamo sve manje i manje a harača sve više. Trebali bi organizirat prosvjed na Učki i reć ne jer je to zaista previše. I ne plaćat.

 3. oh napisao:

  Dosta nam je već ove vlasti koja svaki dan smišlja gdje i kako će nam maznut ono malo novca ča ga imamo ki ga ima i ki dela. Napravimo prosvjed i recimo NE novom haraču.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2021.