Podjela paketa socijalno ugroženim stanovnicima Pazinštine

Grad Pazin obavještava da je u tijeku distribucija paketa za socijalno ugrožene osobe i obitelji s područja Grada Pazina i Općina Cerovlje, Gračišće, Karojba, Lupoglav, Motovun, Sveti Petar u Šumi i Tinjan. Sadržaj 70 paketa za korisnike iz Općina Pazinštine kao i za 30 paketa za korisnike s područja Grada Pazina osiguralo je Gradsko društvo Crvenog križa Pazin, za što je izdvojeno oko 17.000,00 kuna.

Gradonačelnik Grada Pazina je svojim Zaključkom odobrio do 15.500,00 kuna za kupnju još 90 paketa za socijalno ugrožene osobe i obitelji s područja Grada Pazina.
Pojedinačna vrijednost svakog paketa je oko 170,00 kuna, uvećana za donaciju Poljoprivrednog gospodarstva Ciburiprodukta d.o.o. iz Pazina.
Distribuciju paketa po Općinama provode djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Pazin sa svojim suradnicima dok distribuciju paketa u gradu Pazinu i po Mjesnim odborima Pazin, Trviž, Kašćerga, Zamask, Grdoselo, Stari Pazin, Beram, Lindar, Heki, Kršikla, Zarečje i Zabrežani zajednički provode djelatnici Grada Pazina, neki predstavnici vijeća Mjesnih odbora te djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Pazin.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.