Podjela paketa za socijalno ugrožene osobe i obitelji

Gradonačelnik Grada Pazina je svojim Zaključkom odobrio do 15.600,00 kuna za kupnju 90 paketa za socijalno ugrožene osobe i obitelji s područja Grada Pazina. Pojedinačna vrijednost svakog paketa koji je sastavljen od prehrambenih i higijenskih artikala iznosi oko 170,00 kuna, uvećana za donaciju Poljoprivrednog gospodarstva Ciburiprodukta d.o.o. iz Pazina.

U tijeku je podjela paketa u gradu Pazinu i po Mjesnim odborima Beram, Grdoselo, Heki, Kašćerga, Kršikla, Lindar, Pazin, Stari Pazin, Trviž, Zabrežani, Zamask i Zarečje koju zajednički provode djelatnici Grada Pazina, predstavnici vijeća Mjesnih odbora, djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Pazin kao i djelatnici „Programa Dnevnog boravka i pomoći u kući Pazin“.

Osim navedenih paketa, Grad Pazin je osigurao dodatnih 5.880,00 kuna namjenski za kupnju sadržaja 49 poklon paketa, u pojedinačnoj vrijednosti od 120,00 kuna, koje će uoči Božićnih i Novogodišnjih blagdana socijalne radnice iz Centra za socijalnu skrb u Pazin prilikom posjeta, uručiti korisnicima s područja Grada Pazina smještenim u Ustanovama socijalne skrbi i udomiteljskim obiteljima kao i članovima Kluba za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Pazin.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.