Podjela poklon paketa za najpotrebitije građane s područja Grada Pazina

Kako bi svojim najpotrebitijim građanima uljepšao božićne i novogodišnje blagdane, Grad Pazin je i ove godine pripremio 90 prigodnih poklon paketa sastavljenih od prehrambenih i higijenskih artikala u vrijednosti od 150,00 kuna. Popis najpotrebitijih građana sastavljen je u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Pazin, Gradskim društvom Crvenog križa Pazin te predstavnicima vijeća Mjesnih odbora Grada Pazina.

Podjela paketa vrši se zajedno s djelatnicima i volonterima Gradskog društva Crvenog križa Pazin, u srijedu 14. prosinca i četvrtak 15. prosinca u njihovim prostorima na adresi Ernesta Jelušića 2. Za osobe koje nisu u mogućnosti same podignuti paket, a dobile su poziv za podizanje istoga, to umjesto njih može učiniti i netko drugi uz predočenje osobne iskaznice i broj OIB-a osobe koja je ostvarila pravo na paket. Paketi koji se na taj način ne podijele biti će korisnicima osobno dostavljeni na kućnu adresu.

Osim toga, Grad Pazin je za korisnike s područja Grada Pazina smještene u Ustanovama socijalne skrbi i udomiteljskim obiteljima kao i za članove Poludnevnog boravka za osobe s intelektualnim teškoćama Pazin i Poludnevnog boravka Doma Motovun, osigurao dodatna sredstva za kupnju sadržaja 61 prigodnih poklon paketa, u pojedinačnoj vrijednosti od 120,00 kuna. Njima će poklone uručiti socijalne radnice iz Centra za socijalnu skrb Pazin, koje će ih kao i svake godine posjetiti i razveseliti u njihovim Ustanovama i udomiteljskim obiteljima.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.