Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina

Jučer, 16. studenog 2017. godine u Pazinu su predstavnici Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku održali informativnu radionicu za potencijalne prijavitelje u okviru trenutno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijedloga “Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“ sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF).
Na radionici su potencijalni prijavitelji informirani o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kao i kriterijima natječaja te postupcima za prijavu i dodjelu sredstava za provedbu projekata.
Ukupna vrijednost Poziva iznosi 100.000.000,00 kuna, a projekti se financiraju u iznosu od 100% prihvatljivih troškova do iscrpljenja financijske omotnice. Prihvatljivi prijavitelji u okviru ovog Poziva su: udruge, javne ustanove, zaklade, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.
Prisutnima se obratio gradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić i pomoćnica pročelnice Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije Davorka Maras-Tkačuk, a Info-radionicu službeno je otvorila državna tajnica u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Margareta Mađerić.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.