Poginuo motociklist iz Sv. Petra u Šumi

Vozač motocikla, 43-godišnji I. D. iz Svetog Petra u Šumi, preminuo je u porečkoj hitnoj pomoći neposredno nakon teške prometne nesreće koja se dogodila na kružnom toku u Vranićima kraj Poreča u utorak oko 5 sati.

Nesreća se dogodila kada se motociklist, upravljajući yamahom R1 pulskih oznaka iz smjera Kukci prema Poreču, zbog neprilagođene brzine nije uspio zaustaviti prije ulaska u kružni tok te je uslijed kočenja pao na kolnik, klizio cestom a potom udario u rubnjak kružnog toka.

Uslijed silovitog udarca u rubnjak motocikl s vozačem je završio na drugoj strani kružnog toka. Da je bila riječ o većoj brzini svjedoče dugi tragovi kočenja prije kružnog toka te silina udarca u rubnjak. Neslužbeno doznajemo da je motociklist zadobio vrlo teške ozljede.

Porečka policija je izašla na mjesto događaja i obavila očevid, a prometnica kao i kružni tok su bili otvoreni za promet. Na mjestu nesreće vidjeli smo da je motociklist pokušao kočiti te je pao na kolnik desetak metara prije kružnog toka.

Nakon što je motocikl udario u rubnjak i doslovno je preletio desetak metara na drugu stranu kružnog toka dijelovi motocikla ostali su rasuti po cijeloj dužini od rubnjaka do mjesta gdje se motocikl zaustavio. Na motociklu je imao krajnje izlizane gume.

Glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.