Polarni doček Nove godine u Istarskim toplicama

U redakciju Glasa Istre javila se Nada Šverko iz Pule i požalila na uvjete koje je zatekla u Istarskim toplicama. Pojasnila je da je tamo boravila nekoliko dana u aranžmanu dočeka Nove godine, u društvu osam prijatelja i prijateljica. “Objekt Istarske toplice ne zaslužuje niti jednu zvjezdicu, to je ispod nule, kategorija žnj”, žestoko je opalila po ovom turističkom resortu kraj Buzeta Nada Šverko te dodala da su tijekom boravka imali brojne neugodnosti.

Za 200 eura po osobi

– Još u listopadu smo rezervirali smještaj u novom dijelu Toplica, a smjestili su nas u stari dio. Žalili smo se i od nas osam u grupi, za dvoje su našli smještaj u obnovljenom krilu. No, na koncu, uvjeti se nisu razlikovali. Grijanja nije bilo, klime nisu radile, a ako su radile, puhale su hladni zrak. Bilo je tako hladno da smo morali grijati plahte na uljnom radijatoru. Sveprisutna je prljavština, a fotografirali smo i žohara u kupaonici. Nije bilo krutog ni tekućeg sapuna. Čistačice nisu ni stavljale sapune. Na starom TV-u vidjeli su se, “kroz snijeg”, samo 1. i 2. program HTV-a. Kada za kupanje nema emajla, crna je. U restoranu hotela nije bilo voća, kolača, niti brioša. Kada smo se žalili na recepciji, poručili su nam da će nam dati grijalice, puhalice i popust. Na koncu smo to iskustvo platili 200 eura po osobi, ogorčena je Nada Šverko.

I njezini prijatelji s kojima je boravila u Istarskim toplicama, a s kojima smo razgovarali, potvrdili su nam njezine riječi, ali su zatražili da im ne objavimo imena i prezimena. Iz uprave Istarskih toplica odgovaraju da su, s obzirom na vrlo niske temperature, u pojedinim danima i do minus devet stupnjeva Celzijusa, poduzeli dodatne napore da se prostori objekta dodatno ugriju i da boravak svim gostima bude što udobniji.

Popusti zbog propusta

– Sve sobe, kao i zajednički prostori našeg objekta, redovito se čiste i održavaju. Gospođa je u toj sobi ostala cijelo vrijeme te je za svoj boravak dobila 20 posto popusta, uz dodatnih 10 posto popusta za sljedeći dolazak kod nas na smještaj, odgovorili su ukratko iz Istarskih toplica.

glasistre.hr

3 komentara na “Polarni doček Nove godine u Istarskim toplicama”

 1. .. napisao:

  Sve istina. Istarske toplice su sramota za Istru. Jedno vrijeme su rezali voće i dijelili ih u komadićima a inače ono što ste platili ukoliko ne možete pojesti sada (npr. dezert) ne smijete iznijeti iz restorana.
  Valjda bi trebalo da platite još jedanput. Sobe su katastrofa. Dođete li na bazen, čeka vas cijena od 40 kn. Ukoliko biste se kupali po propisu (35 minuta) jedna vas minuta košta više od jedne kune. Sramotno iz razloga što negdje platite 90 kuna za cijeli dan i dobijete rapsodiju vodenih užitaka. da ne kažemo da voda često puta bude i hladna a štede i na nivou vode. Misle da smo svi ovce i da ne vidimo. Ima toga još puno. Oni koji idu, znaju sve.

  1. sauna napisao:

   saune često ne rade sve, a soba za odmaranje je hladna. Omjer cijene i kvalitete je katastrofa.

 2. ogorčeni napisao:

  Dođem na bazen, platim i ne dobijem kapu. Nema problema, svi se kupamo bez kapa. Dođem drugi put i dobijem kapu i slučajno je netko bez kape. Uleti baba i počne se drati na osobu bez kape. to je jako važno ako nemaš kapu. Ali ako je ne dobiješ jer je njihov propust, nema veze. Međutim, nitko ne kontrolira da li se svi tuširaju prije ulaska u bazen. Najvažnije je da ti maznu lovu koja je prevelika za ono što dobivaš. BTW, mogli bi kada oprati i stolice na bazenu.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.