Policijska postaja Pazin provela akcija ”Sigurno i vješto biciklom u prometu”

Kao što je i najavljeno, ove su subote policijski službenici Policijske postaje Pazin, u suradnji s Udrugom stradalih u prometu iz Medulina i Udrugom građana ”Balidor” iz Vranja, uz pokroviteljstvo općine Lupoglav i poduzeća BINA Istra, od 17 do 20 sati, na otvorenom prostoru mjesta Vranja, općine Lupoglav, proveli preventivno-edukativnu akciju pod nazivom ”Sigurno i vješto biciklom u prometu”.

Policijski službenici održali su učenicima OŠ ”Vladimir Nazor” iz Lupoglava, kao i nazočnim građanima, edukativno predavanje o pravilnoj i sigurnoj vožnji biciklima po javnim prometnicama, nakon čega je prisutnima prikazano nekoliko kraćih, prigodnih filmova o sigurnom ponašanju u prometu.

Glavna, a ujedno i najatraktivnija komponenta ove aktivnosti, svakako je bila provjera znanja te vožnja biciklima na poligonu koji je bio postavljen na dijelu bivše prometnice u Vranji. Uz maestralne biciklističke virtuoze, bilo je i onih manje spretnih, ali upornih, tako da su svi sudionici uspješno prošli poligon.

istarska.policija.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.