Poreč: Sutra veliko finale djevojaka Balotinog školskog zbora!

dpz_ss_mate_balota_porec_2013Djevojke Porečkog školskog zbora uspješno su se plasirale u sam kraj televizijskog natjecanja “Do posljednjeg zbora” koje će se održati u Zagrebu, ove subote 27. travnja. U jakoj konkurenciji, mlade će porečanke dati sve od sebe u pokušaju osvajanja prestižne titule najboljeg amaterskog hrvatskog zbora. Cure su jedine predstavnice Istarske županije u finalu, a njihov nastup u velikom finalu možete pratiti u izravnom prijenosu na prvom programu HTV-a u 20:00 sati.

Kao i u dosadašnjim emisijama, telefonski glasovi gledatelja bit će presudni u odabiru najboljeg zbora, a broj telefona na kojeg možete zvati i sudjelovati u glasovanju je 065 800 505. Gledatelji će odlučiti o pobjedniku u desetminutnom glasanju izravno u emisiji.

Nastup porečkog zbora moći će se pratiti i u kafe baru Saint & Sinner na Rivi, na velikom ekranu uz zajedničko navijanje i druženje učenika i profesora škole. A u nedjelju, oko 14:00 na autobusnom kolodvoru, predviđen je veliki doček, nadamo se, slavodobitnih zborašica, na koji su svi dobrodošli.

dpz_porec_2013

parentium.com / iPazin.net

© iPazin.net portal 2001. - 2024.