Porečka Špina otvorila novi salon u centru Zagreba

U najstrožem centru Zagreba, u Đorđićevoj ulici, otvoren je novi luksuzan salon u kojem posjetitelji imaju uvid u velik dio ponude kupaonske opreme te opreme za uređenje interijera.

Svečanom otvorenju nazočio je i predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović koji je zajedno sa direktorom poduzeća Špina Robertom Juriševićem, simboličnim rezanjem vrpce otvorio izložbeno prodajni salon.

Svečanom otvorenju pridružio se je i Župan Istarske županije Ivan Jakovčić te pomoćnik ministra gospodarstva Darko Lorencin.

Svi posjetitelji imali su priliku razgledati salon čiji je prostor zamišljen, dizajniran i uređen u skladu s najnovijim svjetskim trendovima.

Ponudu salona koji se prostire na 800 kvadratnih metara čine renomirani svjetski brendovi: Catalano, Hansgrohe, Axor, Cotto d’Este, Caesar, Trend, Porcelanosa, Glass, GSI i mnogi drugi.

U uređenje ovog jedinstvenog interijera na čak tri etaže uloženo je mnogo truda i rada kako bi klijentima bio olakšan odabir te kako bi svatko stvorio originalnost vlastitog stila.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.