Posjet Gradonačelnika Osnovnoj školi Vladimira Nazora Pazin

U ponedjeljak, 16. prosinca 2019., u blagdanskom ozračju Gradonačelnik Renato Krulčić sa suradnicima posjetio je  Osnovnu školu Vladimira Nazora Pazin gdje se, uz prigodne poklone, zahvalio učiteljima i djelatnicima škole na trudu i radu na kraju godine prepune raznih aktivnosti.

Među brojnim projektima i aktivnostima koje Grad i škola zajednički realiziraju, najavio je završetak izrade projektne dokumentacije za  rekonstrukciju i dogradnju Matične škole u Pazinu, što će biti spremno za kandidiranje za sufinanciranje gradnje..

U ime škole te okupljenih nastavnika i drugih prisutnih radnika na posjeti se je zahvalila ravnateljica škole Zdenka Turkalj – Čohilj uz nadu da će se riješiti sadašnji prostorni i drugi problemi koje ova trenutno najveća škola škola u Republici Hrvatskoj – ima.
Uz gradonačelnika Krulčića, prijemu su prisustvovali i suradnici – Nevija Srdoč, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti te Anton Finderle, savjetnik za odgoj, obrazovanje i mlade

www.pazin.hr

2 komentara na “Posjet Gradonačelnika Osnovnoj školi Vladimira Nazora Pazin”

  1. Anonimno napisao:

    Čuj to… opet gradonačelnik dijeli poklone? Iz svojega žepa, pretpostavljan, kad tako piše.

  2. Anonimno napisao:

    Možete si vi tepati i bildati ego koliko želite, ali gradonačelnik se piše malim slovom.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.