Poslovni savjeti – Kako privući turiste?

mobileexplorer.jpgPrednosti koje oglašavanje na mobitel vodiču nudi turističkim tvrtkama

Kako privući turiste da postanu vaši kupci? Kako ih informirati što im nudimo, po kojoj cijeni i kako da nas pronađu? Glavna turistička sezona je počela, te svi oni koji žele privući turiste da im postanu kupci, ili korisnici usluga, ponovno se susreću s istim problemom: kako privući turiste, kako ih informirati gdje da dođu?

Klasični načini promocije u ovome slučaju nisu efikasni. Turisti rijetko prate tv program hrvatskih stanica, još rjeđe čitaju naše dnevne listove i časopise, ili slušaju domaće radio stanice.

Može se organizirati dijeljenje letaka, postaviti jumbo plakat uz autocestu, postaviti veliku svjetleću reklamu i slično. No takvi načini oglašavanja, u funkciji privlačenja turista, su skupi, te u konačnici ne opravdavaju uložena sredstva,.

Rješenje ovog problema je potpuno novi turistički vodič za mobitele – mobiEXPLORE Croatia, bogat mnoštvom sadržaja, korisnim funkcijama i što je najvažnije – potpuno je besplatan za sve turiste.

Ideja za ovaj inovativni projekt je nastala s ciljem potpunijeg i detaljnijeg informiranja turista o ukupnosti turističke ponude destinacija koje posjećuju. Zbog toga je mobiEXPLORE turistima besplatno dostupan, a financira se kroz oglašavanje.

Prošlo ljeto predstavljeni prototip mobiEXPLORE-a Croatia, trenutno koristi preko 500.000 turista, za najrazličitije svrhe –  kako bi rezervirali stol u restoranu, sobu u hotelu, došli do podataka o izletima i događanjima, shoppingu, informirali se o turističkoj ponudi, lokalnim običajima i znamenitostima… i još mnoštvo toga. Sve to nudi mobiEXPLORE i zato svakim danom broj korisnika raste.

Projekt je prepoznala i Nokia kao aplikaciju koja postavlja potpuno novu razinu izražajnosti, efikasnosti i interaktivnosti za mobilne turističke vodiče… kako je to  okarakterizirala Nokia na svojim web stranicama.

Cijena godišnjeg oglašavanja iznosi 4.440 kn za Basic Promo oglas, koji je interaktivan. Prisustvo na mobiEXPLORE-u omogućava svakom turistu da Vas nazove, provjeri na karti gdje se nalazite, i informira se što mu nudite, riječju i slikom.
Posjetitelji našeg portala imaju pravo na poseban popust od 10%, a broj raspoloživih oglasnih mjesta po kategorijama u aplikaciji je ograničen (ekskluzivnost). Zato požurite, uključite se.

Kliknite ovdje kako bi naručili poziv i dobili sve detaljnije informacije.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.